Speakers verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte speakers verkopen aan reBuy

Je houdt van muziek en je hebt geïnvesteerd in een goede hifi-set. De technische ontwikkelingen staan niet stil en je ziet overal nieuwe bluetooth speakers of multiroom speakers die je nog meer gebruiksgemak beloven en een perfecte geluidskwaliteit garanderen. Wat doe je dan met je oude speakers? Wist je dat reBuy je er een uitstekende vergoeding voor betaalt? Wij geven gebruikte elektronica een nieuw leven. Na een refurbishproces zijn je oude speakers zo goed als nieuw en verkopen we ze door met drie jaar garantie.

Je speakers verkopen en snel geld ontvangen

Je kunt je oude speakers via advertenties verkopen, maar dat kan een langdurig en tijdrovend proces zijn. reBuy biedt je een transparant inkoopproces met stappen die je zo online kunt volgen. Je meldt je speakers online aan en ziet meteen hun globale waarde. Je stuurt ze naar ons op en hoeft geen cent verzendkosten te betalen. Na een technische inspectie geven we je ons uiteindelijke prijsvoorstel. Na jouw akkoord storten we je vergoeding binnen enkele dagen op je bankrekening.

Welke speakers zijn te verkopen via reBuy?

Bluetooth speakers, multiroom speakers en draagbare speakers van uiteenlopende merken koopt reBuy met plezier in. Denk aan merken als JBL, Harman en Kardon, Sonos, Libratone of House of Marley en je krijgt een indruk van ons assortiment. Hebben je speakers gebruikssporen? Geen probleem, maar je vergoeding is dan wel iets lager dan voor een smetteloos exemplaar.

Gebruikte speakers verkopen is duurzaam en goed voor het milieu

Afgedankte speakers komen maar al te vaak op de afvalhoop terecht. Toch zijn ze vaak met simpele ingrepen weer helemaal functioneel te krijgen. reBuy houdt niet van milieuverontreiniging en verspilling, dus we proberen het tij te keren. Help je ons hierbij? Dan beloven we je dat je geld nóg sneller op je rekening staat. We vragen je dit:

  • indien van toepassing, je speakers terug te zetten in de fabrieksinstellingen;
  • je volledige adresgegevens te vermelden op de verzenddoos;
  • je speakers goed te reinigen.