Bose koptelefoon verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Bose koptelefoon verkopen aan reBuy

Ben je in het bezit van een Bose koptelefoon die je niet meer gebruikt? Het is voor ons geen punt als er onderdelen zijn die slecht werken of als je headphone gebruikssporen vertoont. reBuy heeft geld over voor je afgedankte elektronica. Wij geven je koptelefoon van Bose een refurbishproces. Daarna is hij weer 100% functioneel. We gunnen een nieuwe eigenaar een aanmerkelijk prijsvoordeel en geven ook nog drie jaar garantie.

Snel en zeker je Bose koptelefoon verkopen

Voor je gebruikte Bose koptelefoon mag je een prima vergoeding tegemoet zien. Meld je oude Bose koptelefoon online aan en je ziet meteen wat hij nog globaal waard is. Klinkt dit positief, dan gaan we verder en krijg je per e-mail een verzendetiket. reBuy betaalt de kosten van verzekering en verzending. Op onze technische dienst inspecteren we je Bose koptelefoon grondig. Daarna geven we je ons uiteindelijke prijsvoorstel. Ga je hiermee akkoord, dan betalen we je vergoeding binnen een paar dagen uit.

Welke Bose koptelefoon is te verkopen?

Het gerenommeerde merk Bose maakt uitstekende in-ear-, on-ear- en over-ear-koptelefoons. Door hun kwaliteit zijn ook gebruikte exemplaren nog veel geld waard. We zijn zeker geïnteresseerd in koptelefoons uit de SoundSport-serie, de SoundTrue-lijn en de QuietComfort-collectie. Voor een exemplaar dat nog zo goed als nieuw is, zal je vergoeding hoger zijn dan voor een koptelefoon met gebruikssporen.

Je gebruikte Bose koptelefoon verkopen en het milieu sparen

Per jaar gooien we met zijn allen miljoenen tonnen afgedankte elektronica weg. Zo komen zware metalen, zeldzame aardmetalen en plastics in het milieu terecht, waar ze niet thuishoren. Wij doorbreken deze cyclus van verspilling en jij kunt daar voordeel uit halen. Wil je nóg sneller je geld ontvangen? Help ons dan door het volgende te doen:

  • indien van toepassing, je koptelefoon van Bose terugzetten in de fabrieksinstellingen;
  • je volledige adresinformatie vermelden op de verzenddoos;
  • je Bose koptelefoon grondig te reinigen.