Marshall koptelefoon verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Marshall koptelefoon verkopen via reBuy

Ben je een echte muziekliefhebber en altijd op zoek naar een nog betere geluidskwaliteit? Dan is de kans groot dat je nog ergens afgedankte elektronica en koptelefoons hebt liggen. Je kunt ze laten liggen, maar waarom zou je ze niet te gelde maken? Als je nog een mooie on-ear of over-ear koptelefoon van Marshall hebt waar je al jaren niet meer naar omkijkt, verkoop hem dan aan reBuy. Wij geven een goede beloning voor gebruikte elektronica en geven het een nieuw leven. Na een refurbishproces is je koptelefoon weer zo goed als nieuw. Een nieuwe eigenaar krijgt van ons een prijsvoordeel en drie jaar garantie.

Snel en zeker je Marshall koptelefoon verkopen

Wil je snel geld verdienen met je afgedankte apparatuur? Zet je koptelefoon online bij reBuy en ontvang meteen een eerste prijsvoorstel. Ga je met ons verder, dan sturen we per e-mail een verzendetiket en daarna verstuur je jouw koptelefoon naar ons. Wij betalen je verzendkosten en nemen de verzekering voor onze rekening. Na een inspectie geven we je ons definitieve prijsvoorstel. Als je akkoord geeft, staat je geld enkele dagen later op je rekening.

Welke Marshall koptelefoon is te verkopen?

Apparatuur en koptelefoons van Jim Marshall staan goed aangeschreven, zowel bij consumenten als professionele musici. Wij zijn altijd geïnteresseerd in koptelefoons uit de Marshall Monitor- of Marshall Mid-lijn. Ook als je koptelefoon gebruikssporen vertoont, hebben wij er geld voor over.

Je gebruikte Marshall koptelefoon verkopen biedt iedereen voordeel

Jij krijgt een mooie vergoeding, wij verdienen eraan, een nieuwe eigenaar krijgt een prijsvoordeel en je koptelefoon komt niet op de vuilnisbelt terecht. Het milieu vaart hier wel bij. Zou je ons willen helpen met de volgende zaken, zodat we sneller aan het werk kunnen en jij je geld ook sneller ontvangt?

  • Zet, indien van toepassing, je koptelefoon terug in zijn fabrieksinstellingen;
  • geef je koptelefoon een goede schoonmaakbeurt;
  • vermeld je adresgegevens duidelijk op de verzenddoos.