Apple speaker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Apple speaker verkopen aan reBuy

Toen Apple de Homepod smartspeakers introduceerde, werden ze door veel liefhebbers van Apple-devices aangeschaft. Geldt dit ook voor jou, maar merk je dat je ze nu niet of nauwelijks meer gebruikt? Dan kun je proberen om ze via het tweedehandscircuit te verkopen. Dit kan veel tijd kosten en het is maar de vraag of je er een goede prijs voor krijgt. Je kunt je Apple speaker ook verkopen aan reBuy. Wij geven gebruikte elektronica een nieuw leven na een intensief refurbishproces. We bieden refurbished Apple Homepods pas aan wanneer ze weer volledig functioneel zijn. Een nieuwe eigenaar gunnen we een prijsvoordeel en drie jaar garantie.

Je gebruikte Apple Homepod verkopen in een gestroomlijnd proces

Nu je besloten hebt je gebruikte Apple speaker te verkopen, wil je uiteraard snel een nette vergoeding ontvangen. Bij reBuy gaat dit op een gestroomlijnde manier. Je meldt je Homepod eerst online aan en ziet meteen wat hij nog waard is. Wij sturen je per e-mail een adresetiket dat je op je verzenddoos plakt. Wij betalen de volledige kosten voor verzending en verzekering. Als je Apple speaker binnenkomt, gaat hij naar onze technische dienst voor een beoordeling. Daarna geven we je een definitief prijsvoorstel. Geef je akkoord, dan ontvang je binnen een paar dagen je geld.

Welke Apple speaker is te verkopen?

Wij hebben interesse in Apple Homepod speakers. Zelfs als je Apple speaker gebruikssporen vertoont, bieden we je een uitstekende vergoeding. Is je Homepod smetteloos en zo goed als nieuw, dan hebben we er meer voor over. In beide gevallen ontvang je snel geld.

Je oude Apple Homepod verkopen is goed voor het milieu

Door je Apple Homepod te verkopen aan reBuy werk je aan een beter milieu. Te veel elektronica wordt simpelweg weggegooid, terwijl het nog heel goed gerepareerd kan worden. Je kunt ons proces helpen versnellen door het volgende te doen:

  • je Apple Homepod goed schoon te maken;
  • je Apple speaker terug te zetten in zijn fabrieksinstellingen;
  • Je adresgegevens duidelijk te vermelden op de verzenddoos.