Bose speaker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Gebruikte Bose speaker verkopen

Een audiospeaker gaat vaak jarenlang mee. Mensen wachten over het algemeen niet tot hun box het begeeft voordat ze een nieuwe aanschaffen. De gebruikte speaker werkt meestal nog uitstekend en vertoont weinig of geen opvallende beschadigingen. Om de wereldwijde afvalberg te beperken, is het dan ook een goed idee om je oude Bose speaker te verkopen. Je ontziet daarmee het milieu en verdient bovendien een deel van het aankoopbedrag terug.

Voordelen Bose speaker verkopen

reBuy verkoopt elektronica en apparatuur in een groot aantal categorieën. Ook je gebruikte Bose speaker verkopen aan reBuy biedt veel voordelen. Zo verzend je je speaker gratis naar ons. Hiertoe print je online ons verzendlabel uit. Het postpakket en de inhoud ervan zijn automatisch verzekerd. Nadat wij je oude Bose speaker hebben ontvangen, staat het afgesproken aankoopbedrag niet veel later op je rekening en begint je audiobox een tweede leven.

Verkopen gebruikte Bose speaker eenvoudig

Wij kopen allerlei speakermodellen van Bose, waaronder SoundTouch, SoundLink en Companion. Heb je ook interesse om wat extra's te verdienen? Je oude Bose speaker verkopen aan reBuy is heel simpel.

  • Selecteer op onze website het type product en het model dat je wilt verkopen;
  • Beantwoord de vragen over de staat van het apparaat;
  • Vervolgens doen wij jou een prijsvoorstel;
  • Wanneer onze aankoopprijs je bevalt, bevestig je de verkoop via je reBuy-account;

Bose speaker verkoop voorbereiden

Wil je een gebruikte Bose speaker verkopen, controleer dan eerst een aantal zaken voordat je het product opstuurt. Verzeker jezelf ervan dat je alle bijbehorende accessoires aan het pakket toevoegt, zoals:

  • speakerkabels
  • mini-jacks en andere aansluitingen
  • afneembare speakerkappen
  • adapters
  • micro-USB-kabels

Bij bluetooth-speakers moet je voor verzending ook nog op enkele andere dingen letten. Vergeet bijvoorbeeld niet om geheugenkaarten of eventuele USB-sticks die je er in hebt geplaatst te verwijderen.