Google speaker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Gooi oude elektronica niet weg, maar verkoop deze via reBuy

Je hebt tijdens je leven waarschijnlijk een aantal elektronische apparaten aangeschaft. Wat doe je als technische ontwikkelingen ervoor zorgen dat je kiest voor nóg meer mogelijkheden en nóg meer kwaliteit? Liggen je oude apparaten dan ergens stof te vergaren? Bij reBuy kun je je gebruikte Google speaker verkopen. Wij geven gebruikte elektronica na een refurbishproces een nieuw leven. Als wij je speaker te koop aanbieden, is hij weer gegarandeerd 100% functioneel. Daar durven we met een gerust hart drie jaar garantie op te geven.

Je gebruikte Google luidspreker verkopen zorgt voor een win-winsituatie

Heb je nog ergens een oude Google speaker die niet meer aan je eisen voldoet? Wij hebben er geld voor over. Een nieuwe eigenaar koopt hem bij ons met een aanzienlijk prijsvoordeel. Door onze werkwijze voorkomen we onnodige verspilling van grondstoffen en milieuschade. Meld je Google speakers online aan en ontvang onmiddellijk een prijsindicatie. Print het verzendetiket dat we je mailen uit en verstuur je Google luidsprekers naar ons. Na een technische beoordeling geven we je ons uiteindelijke prijsvoorstel. Na jouw acceptatie storten we binnen enkele dagen je geld op je bankrekening.

Welke Google speaker is te verkopen?

reBuy is altijd geïnteresseerd in recente Google speakers uit de Home Max-lijn. Heeft je Google luidspreker zichtbare of voelbare gebruikssporen? Dit is voor ons geen probleem. Je vergoeding is wel iets minder dan voor een speaker van Google die nog zo goed als nieuw is.

Je gebruikte Google luidspreker verkopen en werken aan duurzame oplossingen

Door gebruikte elektronica te refurbishen en te recyclen voorkomen we dat telkens nieuwe grondstoffen nodig zijn en ook verminderen we het aantal apparaten dat in het milieu terechtkomt. Dit is een betere en meer duurzame manier van leven en ondernemen. Wil je ons hierbij helpen? Dan vragen we je dit te doen:

  • je Google speakers indien van toepassing, terug te zetten in de fabrieksinstellingen;
  • je luidsprekers grondig te reinigen;
  • je volledige adresgegevens duidelijk te vermelden op je verzenddoos.