Marshall speaker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Marshall speaker verkopen bij reBuy

Ben je ooit gevallen voor de kwaliteit en de aantrekkelijke retro-look van Marshall speakers? Je zult ongetwijfeld genoten hebben van vele uren muziek, maar nu gebruik je je speakers wellicht niet meer. Het maakt reBuy niet uit of er gebruikssporen te zien zijn of dat niet alle onderdelen meer even goed werken. Wij hebben geld over voor je gebruikte Marshall speakers. Na een intensief refurbishproces geven wij je speakers een nieuw leven. Wij zorgen dat ze weer volledig functioneren. Een nieuwe eigenaar kan ze bij ons met veel prijsvoordeel kopen. Zo zijn jouw vertrouwde speakers klaar om weer vele jaren mee te gaan.

Geld verdienen door je oude Marshall speaker te verkopen

Elk jaar gooien we miljoenen tonnen gebruikte elektronica op de afvalhoop. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Gebruikte elektronica bevat meer dan genoeg waardevolle materialen en kan vaak met een kleine ingreep weer helemaal functioneel zijn. reBuy doorbreekt de verspillingscultuur en levert zijn bijdrage aan een duurzame wereld. Je hoeft alleen je gebruikte Marshall speakers online aan te melden om een voorlopige prijs te ontvangen. Ga je hiermee akkoord, dan zorgt reBuy voor verzending en verzekering. Na een laatste inspectie geven we je een definitief prijsvoorstel. Als je dit voorstel accepteert, storten wij je geld binnen enkele dagen op je rekening.

De kracht van het concept van reBuy

Wij verdienen eraan, jij krijgt een mooie vergoeding en een nieuwe eigenaar koopt je Marshall speakers met veel voordeel. Bovendien wordt het milieu gespaard. reBuy creëert een win-winsituatie voor iedereen. Wil je ons hierbij helpen? Dan vragen we alleen dit nog van je:

  • verwijder alle persoonlijke bestanden en wachtwoorden;
  • zet je apparaat terug in de fabrieksinstellingen;
  • geef je speakers een laatste schoonmaakbeurt;
  • vermeld je volledige adresgegevens op onze verzenddoos.

Het is een kleine moeite, en wij zorgen voor de rest.