Teufel speaker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Het voordeel van je gebruikte Teufel speaker verkopen aan reBuy

Ben jij een echte audiofiel die regelmatig zijn geluidsapparatuur vervangt om nóg beter geluid te krijgen? Wat doe je dan met je oude speakers? Je kunt proberen om ze in het tweedehandscircuit te verkopen, maar dat kan een tijdrovend proces zijn. Wil je snel een mooi bedrag ontvangen? Verkoop je oude Teufel speakers dan aan reBuy. Wij geven gebruikte speakers en andere elektronica een nieuw leven. Na een intensief refurbishproces zijn ze weer zo goed als nieuw. Een nieuwe eigenaar schaft ze met een groot prijsvoordeel aan en krijgt ook nog drie jaar garantie.

Je Teufel speaker verkopen in een helder proces

Je gebruikte Teufel speaker verkopen maken we zo gemakkelijk mogelijk. Alle stappen in ons inkoopproces kun je online volgen. Het begint met de aanmelding van je Teufel speakers. Als je akkoord gaat met onze eerste prijsindicatie, stuur je ze naar ons op, waarbij wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. Onze technische dienst inspecteert je speakers en bepaalt de waarde en de hoogte van je vergoeding. Als je ons definitieve prijsvoorstel accepteert, mag je rekenen op uitbetaling binnen enkele dagen.

Welke Teufel speaker is te verkopen?

Het Duitse Teufel staat zeer goed aangeschreven. Ze maken uitstekende bluetoothspeakers en met name de multiroom-speakers met Raumfeld-technologie blijven hun waarde behouden. Als je Teufel speaker gebruikssporen heeft, valt je vergoeding lager uit dan bij een exemplaar dat nog zo goed als nieuw is. In beide gevallen is de prijs die we betalen meer dan behoorlijk.

Je gebruikte Teufel speaker verkopen is voor iedereen van voordeel

Jij ontvangt snel een mooie vergoeding, een nieuwe eigenaar krijgt een prijsvoordeel, wij maken een nette winst en tezamen voorkomen we milieuschade. Iedereen wint en zo hoort het volgens ons ook. Wil je ons helpen met het stroomlijnen van ons proces? Dan vragen we je dit:

  • je Teufel speaker terug te zetten in zijn fabrieksinstellingen;
  • je speakers goed schoon te maken;
  • je adresgegevens duidelijk te vermelden op de verzenddoos.