Ultimate Ears speaker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Ultimate Ears speaker verkopen via reBuy

Ooit heb je prachtige speakers van het Amerikaanse merk Ultimate Ears aangeschaft, maar je gebruikt ze nu niet of nauwelijks. Probeer je zelf je oude UE speaker te verkopen in het tweedehandscircuit? Of kies je liever voor snelheid en zekerheid? Verkoop je gebruikte Ultimate Ears speaker dan aan reBuy. Na een refurbishproces is je gebruikte UE-speaker weer zo goed als nieuw. We verkopen hem door met drie jaar garantie en ook jij kunt rekenen op een heel nette prijs.

Je UE speaker verkopen in een helder en snel proces

Je meldt je Ultimate Ears speaker online aan. Je ziet meteen een indicatie van de restwaarde. Klinkt dit goed, dan gaan we verder en versturen we je een verzendetiket. Vervolgens stuur je je gebruikte UE-speaker op naar onze technische dienst. Wij betalen de verzendkosten en zorgen voor voldoende verzekering. Na een technische beoordeling geven we je ons definitieve prijsvoorstel. Ga je akkoord, dan staat je vergoeding binnen enkele dagen op je rekening.

Welke gebruikte UE speaker is te verkopen?

Ultimate Ears staat bekend om zijn draadloze speakers die een prachtig geluid geven over 360 graden. Denk bijvoorbeeld aan de Boom en Megaboom bluetoothspeakers of de Blast en Megablast wifispeakers. Hebben je UE-speakers gebruikssporen? Geen probleem voor reBuy. Je vergoeding zal dan wel iets lager uitvallen. Voor smetteloze exemplaren hebben we meer geld over.

Je Ultimate Ears speaker verkopen en werken aan een beter milieu

Elk jaar belanden vele tonnen afgedankte elektronica op vuilnisbelten. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook doodzonde van het geld. Wij willen dit een halt toeroepen. Wil jij je geld sneller ontvangen? Help ons dan door het volgende te doen:

  • je gebruikte Ultimate Ears speaker goed te reinigen;
  • indien van toepassing, je speakers terugzetten in de fabrieksinstellingen;
  • ons verzendetiket op de verzenddoos plakken en je volledige adresgegevens vermelden.

Zo kan kan onze technische dienst meteen aan de slag en krijg je nog sneller je geld.