Action cams verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Gebruikte action cams verkopen aan reBuy

Heb je een actief leven en geniet je ervan om sportieve scènes op te nemen met jezelf in de hoofdrol? Dan heb je beslist eens een action cam aangeschaft. Je hebt gemerkt dat elk jaar nieuwe cams op de markt komen die nog scherpere beelden beloven. Wat doe je dan met je oude exemplaren? Je kunt ze ongebruikt in de kast laten liggen, maar ze ook omzetten in geld. Verkoop ze online aan reBuy en je ontvangt een uitstekende vergoeding. reBuy refurbisht oude elektronica en maakt ze weer 100% functioneel. Een nieuwe eigenaar mag rekenen op een interessant prijsvoordeel en drie jaar garantie.

Action cams verkopen volgens een gestructureerd proces

Gebruikte elektronica verkopen via tweedehands kanalen kan tijd kosten en levert niet altijd genoeg op. Bij reBuy doen we het anders. Wij bieden je een kristalhelder en snel proces. Je meldt je action cam online aan en ziet meteen een prijsindicatie. Vervolgens print je de verzendsticker uit die we je per e-mail sturen. Wij betalen alle verzendkosten en zorgen voor adequate verzekering. Na een technische beoordeling geven we je een definitief prijsvoorstel. Na acceptatie van jouw kant staat je geld binnen een paar dagen op je bankrekening.

Welke action cams zijn te verkopen?

reBuy is geïnteresseerd in gebruikte action cams van GoPro, Panasonic, Sony, YI, Rollei en Garmin. Heeft je action cam gebruikssporen? Geen probleem, maar je vergoeding zal dan wel iets lager zijn vergeleken met een exemplaar dat er nog zo goed als nieuw uitziet.

Duurzaam en milieuvriendelijk je gebruikte action cams verkopen

Elk jaar belanden tonnen gebruikte elektronica op de vuilnisbelt. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook zonde van het geld. Wil je nog sneller je vergoeding ontvangen? Help ons dan en onderneem de volgende acties:

  • alle persoonlijke bestanden en wachtwoorden verwijderen;
  • je action cam terugzetten in de fabrieksinstellingen;
  • je adresgegevens vermelden op het verzendpakket;
  • je action cam van tevoren netjes schoonmaken.