Sony action cam verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Sony action cam verkopen aan reBuy

Sportief en actief bezig zijn en foto's en video's van al je activiteiten delen via social media is voor jou gesneden koek. Je hebt altijd wel een nieuwe action cam bij je om de mooiste momenten vast te leggen. Elk jaar verschijnen nieuwe modellen die je nog meer beloven en geven. Wat doe je dan met je oude Sony action cam? Je kunt hem stof laten vergaren, of doorverkopen en snel geld ontvangen. Verkoop hem aan reBuy. Wij onderwerpen je oude action cam van Sony aan een refurbishproces, waarna hij weer volledig functioneel is. Een nieuwe eigenaar krijgt naast drie jaar garantie een aanzienlijk prijsvoordeel. Jou als oude eigenaar vergeten we ook niet.

Snel en zeker geld ontvangen voor je gebruikte Sony action cam

De vergoeding die we voor je oude Sony action cam over hebben, is meer dan behoorlijk. Probeer het maar eens uit. Meld je gebruikte Sony action cam online aan en je ziet meteen een globale waarde. Print onze verzendsticker uit en verstuur je action cam naar ons. Wij nemen de kosten van verzekering en verzending voor onze rekening. Na een technische beoordeling krijg je een definitief prijsvoorstel. Ben je het eens met dit voorstel, dan betalen we binnen een paar dagen uit.

Welke Sony action cam is te verkopen?

Sony heeft een aantal succesvolle action cams op de markt gebracht die ook in gebruikte staat geld waard zijn. Wij hebben interesse in een aantal modellen uit de HDR-, FDR-, AS- en DSC-lijn van Sony. Voor action cams die nog zo goed als nieuw zijn, krijg je de hoogste vergoeding.

Je gebruikte Sony action cam verkopen en nog sneller geld ontvangen

reBuy verdient aan de verkoop van je oude Sony action cam, een nieuwe eigenaar krijgt een flinke korting en jij krijgt een nette inkoopprijs. Iedereen wordt er beter van. Wil je sneller je geld ontvangen? Help ons dan door dit te doen:

  • alle persoonlijke bestanden, foto's en video's verwijderen
  • je action cam reinigen en terugzetten in de fabrieksinstellingen
  • je adresgegevens duidelijk vermelden op het verzendpakket