Digitale camera's verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte digitale camera's verkopen aan reBuy

Was je er als eerste bij toen analoge camera's werden vervangen door digitale camera's? In de loop der jaren zijn digitale camera's steeds geavanceerder geworden. Elk jaar verschijnt er wel een digitale spiegelreflexcamera of systeemcamera die je nóg meer functies belooft en nóg meer kwaliteit levert. Wat doe je met je gebruikte digitale camera's? Je kunt je gebruikte digitale camera's verkopen aan reBuy. Wij geven ze een refurbishproces waarna ze weer 100% functioneel zijn. We verkopen ze tegen scherpe prijzen en met drie jaar garantie. Jou geven we een interessante vergoeding.

Digitale camera's verkopen en snel geld ontvangen

Je kunt je digitale camera's verkopen op de markt van tweedehands goederen, maar dit kan een tijdrovende kwestie zijn. reBuy belooft je een transparant en snel inkoopproces. Je meldt je camera's online aan en ziet meteen wat ze globaal waard zijn. Je verstuurt ze naar ons en wij dragen zorg voor de verzekering en verzendkosten. Na een inspectie geven we je een uiteindelijk prijsvoorstel. Als je hiermee akkoord wilt gaan, staat je vergoeding binnen een paar dagen op je bankrekening.

Welke digitale camera's zijn te verkopen?

reBuy is altijd geïnteresseerd in digitale spiegelreflexcamera's en systeemcamera's van onder meer Canon, Nikon, Samsung en Sony. Het geeft niet als er zichtbare gebruikssporen aanwezig zijn. Je vergoeding is nog steeds interessant. Is je camera zo goed als nieuw, dan is je vergoeding uiteraard hoger.

Je gebruikte digitale camera's verkopen is goed voor het milieu

Veel oude digitale camera's verdwijnen richting vuilnishoop. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook pure verspilling van goede onderdelen. reBuy wil dit proces actief doorbreken door zowel jou als een nieuwe eigenaar voordeel te geven. Als je ons helpt met ons proces, ontvang je sneller je geld. Wij vragen je dit te doen:

  • alle persoonlijke instellingen, bestanden en foto's te verwijderen;
  • je digitale camera terug te zetten in zijn fabrieksinstellingen;
  • je camera schoon te maken;
  • je adresgegevens duidelijk te vermelden.