Nikon digitale camera verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Nikon digitale camera verkopen via reBuy

Je bent al een aantal jaren fanatiek aan het fotograferen en wisselt regelmatig van camera. Kijk eens in je kast en zie welke camera's en objectieven je niet meer gebruikt. Heb je nog een digitale camera van Nikon liggen waar je niets meer mee doet? reBuy is van mening dat je camera nog geld waard is. Wij onderwerpen gebruikte elektronica aan een refurbishproces. Daarna is deze weer volledig functioneel. We verkopen je digitale camera met een groot prijsvoordeel en drie jaar garantie. Jij als oude eigenaar mag een nette vergoeding van ons verwachten.

Je Nikon digitale camera verkopen voor een nette prijs

Het werkt heel simpel. Je meldt je gebruikte Nikon camera online aan en kunt meteen zien in welke prijsrange jouw vergoeding zal zitten. Wil je verder, dan stuur je je gebruikte Nikon naar ons op. Wij sturen je een verzendetiket en betalen de kosten van verzending en verzekering. Daarna geven we je camera een technische beoordeling. Aan de hand van die beoordeling bepalen we ons uiteindelijke prijsvoorstel. Ga je hiermee akkoord, dan betalen we je binnen een paar dagen uit.

Welke Nikon digitale camera is te verkopen?

Wij zijn altijd geïnteresseerd in de Nikon Coolpix, zowel de systeemcamera's als de digitale spiegelreflexcamera's. Ook losse objectieven die hierop passen kun je ons te koop aanbieden. Heeft je camera gebruikssporen? Geen probleem, maar je vergoeding zal iets lager zijn dan voor een camera die nog zo goed als nieuw is.

Milieuvriendelijk je gebruikte Nikon digitale camera verkopen

Te veel gebruikte elektronica komt uiteindelijk terecht in verbrandingsovens of op vuilnisbelten. Die vorm van verspilling willen we doorbreken. Milieuvriendelijk werken, duurzaam ondernemen en iedereen voordeel opleveren, dat is de missie van reBuy. Help je ons hiermee? Dan vragen we je dit:

  • alle persoonlijke bestanden en foto's van je camera verwijderen;
  • je camera reinigen en terugzetten in de fabrieksinstellingen;
  • je complete adresgegevens op te schrijven op je verzendpakket.