Sigma objectief verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Sigma objectief verkopen via reBuy

Het wordt steeds belangrijker om een meer duurzame manier van leven, consumeren en produceren na te streven. Elk jaar komen er tonnen afgedankte elektronica terecht op vuilnisbelten. Metalen en plastics komen zo terecht in ons kwetsbare milieu. Deze ontwikkeling moet stoppen en een bedrijf als reBuy neemt zijn verantwoordelijkheid. Wij zijn in staat om afgedankte elektronica een nieuwe bestemming te geven. Na een refurbishproces is het weer zo goed als nieuw. We verkopen het met veel prijsvoordeel door en geven drie jaar garantie. Heb jij nog een gebruikt Sigma objectief? reBuy betaalt je een nette vergoeding.

Je Sigma objectief met veel voordeel verkopen

Hoe gaat ons aankoopproces in zijn werk? Snel en eenvoudig! Je geeft online de gegevens van je Sigma lens door. Je ontvangt van ons een eerste prijsindicatie. Accepteer je dit voorstel, dan sturen we per mail een verzendsticker. Je verpakt je gebruikte Sigma objectief en stuurt het naar ons op. Wij betalen de verzendkosten en zorgen voor verzekering. Onze technische dienst beoordeelt de staat van je Sigma lens en vervolgens doen we een definitief prijsvoorstel. Geef je hier je akkoord op, dan staat het geld binnen een paar dagen op je rekening.

Welke gebruikte Sigma lens is te verkopen?

reBuy heeft interesse in courante telelenzen, groothoeklenzen en andere objectieven voor Sigma digitale camera's. Het geeft niet als er aan de buitenkant gebruikssporen te zien zijn. Je vergoeding voor een lens in nieuwstaat ligt uiteraard wel hoger.

Razendsnel je Sigma objectief verkopen

Wij willen jouw gebruikte Sigma objectief zo snel mogelijk verkoopklaar krijgen. Je kunt ons daarbij helpen. We vragen je hulp bij het volgende:

  • je Sigma objectief een goede schoonmaakbeurt geven;
  • je volledige adresgegevens vermelden op het verzendpakket.

Als je dit doet, kunnen wij je geld nog sneller op je rekening storten.