Sony objectief verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Sony objectief verkopen aan reBuy: voordeel voor iedereen

Ben je een fanatieke fotograaf die vroeger een Sony camera gebruikte, maar nu op een ander merk is overgestapt? Dan heb je misschien nog oude Sony objectieven ergens liggen. Als ze niet op je nieuwe camera passen, wat doe je dan met ze? Gun jezelf een interessant voordeel en neem het besluit om je gebruikte Sony lens te verkopen aan reBuy. Wij geven je oude Sony objectieven na een secuur refurbishproces een nieuw leven. Als ze weer volledig functioneel zijn, verkopen we ze door aan een nieuwe eigenaar. Deze krijgt een aanzienlijk prijsvoordeel en maar liefst drie jaar garantie.

Een gebruikte Sony lens verkopen in een helder verkoopproces

Jij mag van ons een hele nette vergoeding verwachten voor je gebruikte Sony lenzen. Je hoeft ze alleen maar online aan te melden en je ziet meteen een voorlopige prijs. Zie je hier brood in, dan stuur je ze op naar reBuy. Wij zorgen voor de verzendsticker en betalen verzendkosten en verzekering. Als je Sony lenzen aankomen bij ons, gaan ze naar de technische dienst voor een uitgebreide inspectie. Aan de hand daarvan bepalen we je uiteindelijke vergoeding. Als je die accepteert, mag je erop rekenen dat je geld binnen enkele dagen op je rekening staat.

Welke Sony lens is te verkopen?

Wij zijn geïnteresseerd in standaard objectieven, groothoeklenzen en telelenzen van Sony. Er is veel belangstelling voor gebruikte Sony lenzen met E-Mount of met Minolta A-mount. Is je objectief zo goed als nieuw, dan valt je vergoeding hoger uit.

Je gebruikte Sony objectief verkopen en snel geld ontvangen

De snelheid van ons proces hangt vooral af van de hoeveelheid werk die onze technische dienst heeft. Je kunt hierbij helpen en zo nog sneller je geld ontvangen. We vragen je om het volgende:

  • maak je Sony objectieven zo goed mogelijk schoon;
  • vermeld je volledige adresgegevens op de verzenddoos.