Smartwatches verkopen en geld ontvangen

Zoekresultaten

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Gebruikte Smartwatches online verkopen op rebuy.nl

Met de constante uitbreiding van ons veelzijdige aanbod versterken we als marktleider in aan- en verkoopplatforms onze aanspraak op klantgerichte flexibiliteit en innovatieve ontwikkeling.

Smartwatches - De indrukwekkende geschiedenis van het "slimme horloge"

Al in de jaren 30 van de vorige eeuw creëerde men met het "telefoonhorloge"; het basisidee voor een slim communicatie-apparaat dat je om je pols draagt. Toen nog fictie in spannende spionage-romans, werd het meer dan 50 jaar later, dankzij de triomf van de mobiele telefonie, realiteit in de vorm van smartwatches. Horlogeliefhebbers die van techniek houden, moesten lange tijd genoegen nemen met eenvoudige features van hun digitale chronometer (stopwatch, wekker), totdat software-reus Microsoft in 2003 met zijn SPOT-horloge de eerste stap zette. Deze voorloper van de huidige techniek kon al internet-content in eenvoudige vorm oproepen. Vanaf 2008 kwam er beweging in de markt met modellen zoals de MBW-150 (Sony Ericsson) met bluetooth en de Chronos (Texas Instruments). Sinds dat moment zien we bij alle gerenommeerde smartwatch-/smartphoneproducenten een razendsnelle technologische ontwikkeling en nieuwe toepassingsmogelijkheden. Het einde is nog lang niet in zicht en "halfwaardetijden" van nieuw gepresenteerde producten tot het opvolgende model zijn kort.

Multifunctioneel - en niet alleen voor techniekfreaks

Behalve een aantal onafhankelijke, kleine modellen die hun eigen besturingssysteem hebben, zetten de meeste smartwatch-producenten in op de koppeling van smartphone en smartwatch. Het aan de pols gedragen horloge werkt -vereenvoudigd beschreven - als een interactief verlengstuk van je scherm. De meerwaarde ligt voor de hand: een routinematige blik op je horloge geeft in een fractie van een seconde informatie over niet alleen de tijd, maar ook over inkomende e-mails, het weerbericht, nieuwe krantenkoppen of andere internet-/applicatiegebaseerde functionaliteiten. Discreet, zonder afleiding door het vasthouden van een smartphone en individueel te configureren. Maar het mobiele comfort en de mogelijke korte reactietijden op nieuwe informatie zijn niet alles. Optionele sensortechnieken die verbonden worden met intelligente apps bieden extra voordelen en zorgen ervoor dat smartphones in noodgevallen het leven van hun bezitter kunnen redden. Helemaal zelfstandig, ook als de eigenaar als gevolg van een ongeluk zijn apparaat niet meer kan bedienen.

Wij van reBuy zijn altijd actief op het spannende gebied van intelligente horloges. Nergens is het makkelijker en veiliger als het om gebruikte smartwatches verkopen gaat. Er kunnen vele redenen zijn waarom je van je smartwatch af wilt:

 • Het horloge bevalt je niet meer en ligt ergens in huis
 • Miskoop, je wilt een ander model
 • Ongewenst cadeau dat je niet meer kunt omwisselen
 • Overstap op een nieuwer model
 • Geld nodig voor andere wensen of aankopen
 • Op reBuy gebruikte smartwatches verkopen betekent met een paar kinderlijk eenvoudige stappen in no-time geld incasseren. Zo kopen we op dit moment meerdere smartwatches in zoals de Apple Watch en ook de smartwatches van Samsung.

 • Voor de best mogelijke prijzen op de markt
 • Zondere lastige voorbereidingen en invullen van advertenties op vraag- en aanbodsites, zoals bijvoorbeeld bij online veilingen gebruikelijk is
 • Met absolute zekerheid bij de transactie, zonder mensen die voor de grap bieden, met begrijpelijke offertes vooraf
 • Met snelle controle van je spullen en betaling per omgaande
 • Beseffend dat je iets goeds voor het milieu en bescherming van grondstoffen doet door de levenscyclus van je apparaat te verlengen
 • Stuur jouw smartwatch gratis naar ons op. Makkelijker bestaat niet. Als je van de gelegenheid gebruik wilt maken om direct meerdere artikelen - ook uit andere categorieën - te verkopen: geen probleem, we ondersteunen je persoonlijke "opruiming" . Waar andere verkoopmogelijkheden uren voorbereiding kosten en vaak geen of een onbevredigend resultaat opleveren: bij reBuy kost het je slechts een paar muisklikken. Je kunt rustig achterover leunen en je verheugen op een snelle uitbetaling. Als koper geniet je bij reBuy van alle voordelen van het brede assortiment van bekende merken. Je kunt erop vertrouwen dat je alleen zorgvuldig gecontroleerde producten voor de beste prijs krijgt. Met reBuy-garantie op topkwaliteit en met uitgebreide ondersteuning. Bij reBuy shop je kostenbewust met een goed gevoel en zit je volledig in de tweedehands-trend voor hoogwaardige producten.