Samsung fitness tracker verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Samsung fitness tracker verkopen via reBuy

Je bent actief en je houdt van een sportief leven. Heb je daarom ooit die mooie Samsung fitness tracker aangeschaft die je nu niet meer gebruikt? Misschien heb je een andere oplossing gevonden, misschien functioneert je Samsung fitness tracker niet meer naar behoren. Het is zonde om hem werkloos in een lade te leggen. reBuy is in staat om je oude fitness tracker te reviseren. Wij geven hem een tweede leven en bieden hem aan als refurbished exemplaar als hij weer volledig functioneel is. Een nieuwe eigenaar krijgt van ons veel korting plus drie jaar garantie en jou gunnen we een nette vergoeding.

Je Samsung fitness tracker verkopen en snel profiteren

Waarom zou je geen geld verdienen aan afgedankte elektronica? Via reBuy gaat dit zeker en snel. Meld je Samsung fitness tracker online aan. We geven je een eerste prijsindicatie, sturen je per e-mail een verzendetiket en betalen de kosten van verzending. Nadat onze technische dienst je oude Samsung fitness tracker heeft beoordeeld, doen we je een uiteindelijk voorstel. Als je ons voorstel accepteert, staat je vergoeding binnen enkele dagen op je rekening.

Welke Samsung fitness tracker is te verkopen?

reBuy is geïnteresseerd in de Samsung Fit2 fitness tracker. Afhankelijk van de staat van je apparaat, geven we je een hogere of iets lagere vergoeding. Jij krijgt geld, een nieuwe eigenaar een prijsvoordeel en samen verlengen we de levensduur van je apparaat. Dit bespaart grondstoffen en vermindert milieuschade. Het is dus een win-win.

Milieuvriendelijk je Samsung fitness tracker verkopen

Werk samen met ons aan een beter milieu en een duurzame manier van consumeren. We vragen je een aantal dingen te doen om het proces sneller te laten verlopen. Dan krijg je je vergoeding ook sneller binnen.

  • Verwijder alle persoonlijke bestanden, gedownloade software en wachtwoorden;
  • Zet je Samsung fitness tracker terug in zijn fabrieksinstellingen;
  • Maak je apparaat goed schoon;
  • Vermeld je adresgegevens duidelijk op je verzendpakket.