Garmin smartwatch verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Garmin smartwatch verkopen via reBuy

Heb je ergens in je lade nog een Garmin Feniks of een Garmin Vivoactive liggen die je niet meer gebruikt? Misschien functioneert hij niet meer 100% en vertoont hij duidelijke gebruikssporen. Voor reBuy maakt dat niet uit. Wij zijn zeer geïnteresseerd in je gebruikte Garmin smartwatch en hebben er geld voor over. Wij kopen gebruikte elektronica in om het een nieuw leven te geven. Wij vervangen slecht functionerende onderdelen en zorgen ervoor dat je oude Garmin smartwatch na een refurbishproces weer helemaal functioneert zoals het hoort. Een nieuwe eigenaar koopt hem met veel prijsvoordeel en krijgt van ons bovendien drie jaar garantie.

Geld verdienen door je oude Garmin smartwatch te verkopen

Je kunt proberen om zelf je gebruikte Garmin smartwatch te verkopen, maar via ons krijg je altijd een nette prijs en een snel een transparant verkoopproces. Je hoeft alleen maar je gebruikte Garmin smartwatch online aan te melden. Als je akkoord bent met ons eerste prijsvoorstel, stuur je je smartwatch naar ons op. Na een inspectie door onze technische dienst krijg je een definitief voorstel. Ga je hiermee akkoord, dan is de koop gesloten en krijg je je geld binnen enkele dagen uitbetaald. Hoeveel kost verzenden en verzekeren je? Helemaal niets! reBuy neemt die kosten voor zijn rekening.

Een paar kleine aandachtspunten

We hebben er belang bij dat we zo snel mogelijk kunnen beginnen met onze inspectie en ons refurbishproces. Daar kun jij invloed op hebben. Help je ons, dan heb je ook sneller je geld op je rekening. Wij vragen je het volgende te doen:

  • verwijder alle persoonlijke bestanden, wachtwoorden en persoonlijke instellingen;
  • verwijder alle gedownloade software;
  • zet je Garmin smartwatch terug in zijn fabrieksinstellingen;
  • geef je smartwatch een laatste schoonmaakbeurt;
  • vermeld duidelijk je volledige adresgegevens op ons verzendpakket.