Huawei smartwatch verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Huawei smartwatch verkopen via reBuy

Ben je in het bezit van een Huawei Fit Smart, een Huawei Watch Classic of een Huawei Watch 2? Als je jouw wearable niet meer gebruikt, is het zonde als hij in een kast stof ligt te vergaren. Je smartwatch is immers nog geld waard, ook al werkt niet alles meer even goed als in het begin en heeft hij nu wat gebruikssporen. reBuy geeft gebruikte elektronica een nieuw leven. Wij onderwerpen gebruikte smartwatches aan een intensief refurbishproces. Daarna is je smartwatch weer 100% functioneel en klaar voor een nieuwe eigenaar, die hem met voordeel kan aanschaffen. Ook jij krijgt een nette prijs voor je gebruikte Huawei smartwatch.

Je Huawei smartwatch verkopen is voordelig

Wil je je gebruikte Huawei smartwatch verkopen aan ons, dan hoef je slechts een paar eenvoudige stappen te volgen. Allereerst geef je de gegevens van je Huawei smartwatch online aan ons door. Vervolgens geven we je een eerste prijsindicatie. Ga je hiermee akkoord, dan stuur je hem naar ons op. Wij sturen je online een verzendsticker en betalen zowel de kosten van verzekering als verzending. Na een controle door onze technische dienst ontvang je een definitief prijsvoorstel. Accepteer je dit, dan staat je geld binnen enkele dagen op je rekening.

Een paar kleine verzoekjes

De werkwijze van reBuy voorkomt onnodige milieubelasting. We gooien met zijn allen te veel bruikbare elektronica weg. reBuy kiest voor recyclen en refurbishen. Dat levert jou geld op en ook de nieuwe eigenaar kan veel geld besparen. Zo creëren we een win-winsituatie voor iedereen. Voordat je jouw smartwatch opstuurt, willen we je een paar dingen verzoeken:

  • verwijder alle persoonlijke bestanden en wachtwoorden;
  • verwijder alle gedownloade software;
  • zet je Huawei smartwatch terug in de fabrieksinstellingen;
  • geef je smartwatch een schoonmaakbeurt;
  • vermeld je adresgegevens duidelijk op de verzenddoos.

Als wij je telefoon in goede staat ontvangen hebben, storten we zo snel mogelijk het geld op je rekening.