Gebruikte Samsung Smartwatch verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Gebruikte Samsung smartwatches verkopen

reBuy - jouw adres voor tweedehands elektronica producten. Wij van reBuy zijn geïnteresseerd in gebruikte smartwatches van meerdere producenten. Je kunt hier probleemloos je gebruikte Samsung Smartwatches verkopen voor de best mogelijke prijs op de markt.

In een paar stappen is de afhandeling van de verkoop al geregeld: Klik eenvoudig binnen de categorie Smartwatches totdat je jouw product hebt gevonden. Daar vindt je alle Samsung smartwatches die wij accepteren, zoals bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Gear, de Samsung Gear 2 of de Samsung Gear S. Daarna hoef je alleen een paar vragen over je gebruikte Samsung Smartwatch te beantwoorden. Aan de hand van het functioneren en de staat van het apparaat varieert de inkoopprijs. Hiervoor klik je simpelweg op het passende antwoord en krijg je direct de inkoopprijs te zien.

Nadat je het aanbod bevestigd hebt, stuur je ons je gebruikte Motorola Smartwatch op. Wij betalen de verzendkosten. We informeren je zodra we je pakketje hebben ontvangen en controleren je apparaat op alle technische details, zodat de nieuwe koper een hoge kwaliteit kan verwachten. Nadat de controle is afgerond, maken we per omgaande het inkoopbedrag op je klantenrekening over. Onze wens is dat je volkomen tevreden bent als je jouw Samsung smartwatch aan ons wilt verkopen. De smartwatch inkoop gebeurt zonder risico's of onzekerheden. Als je een artikel uit je verkoop of de hele inzending wilt annuleren, meld dit dan bij onze klantenservice met het ordernummer en het betreffende artikel. De rest regelen wij voor je.

Om je gebruikte Samsung smartwatch te kunnen verkopen, hoef je geen lange advertenties op te stellen of veilingen aan te maken. Profiteer vandaag nog van onze voordelen ten opzichte van andere inkoopplatforms en overtuig jezelf!