Samsung smartwatch verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Samsung smartwatch verkopen aan reBuy

Wist je dat er jaarlijks bijna net zo veel elektrische apparaten worden weggegooid als dat er nieuwe worden verkocht? Niet alleen is dat zonde van de vaak nog prima werkende gadgets en apparatuur, maar het is ook nog eens een enorme aanslag op het milieu. Je Samsung smartwatch verkopen aan reBuy is daarom een oplossing met meerdere voordelen. Ten eerste is er voor jou het financiële voordeel waardoor je een gedeelte van het aanschafbedrag terugverdient, en ten tweede ontlast je het milieu door jouw smartwatch een tweede leven te gunnen.

Hoe werkt dat, je gebruikte Samsung smartwatch verkopen?

Als je eenmaal hebt besloten om je gebruikte Samsung smartwatch te verkopen, profiteer van een groot aantal exclusieve voordelen. Bij reBuy heb je namelijk de mogelijkheid om elektronica, zoals consoles, telefoons, tablets, smartwatches, enz. eenvoudig en snel te verkopen. Groot voordeel is dat je het hele proces online kunt volgen, zodat je altijd op de hoogte bent van de huidige status. Uiteraard betalen wij de verzendkosten en zorgen we ervoor dat je pakketje verzekerd wordt. Als we het eens zijn over de prijs, dan zorgen wij voor een razendsnelle betaling.

Het verlengen van de levenscyclus van je gebruikte Samsung smartwatch was nog nooit zo makkelijk. We houden je via e-mail op de hoogte van elke stap van het inkoopproces, en mocht je tussendoor vragen hebben, dan helpen we je daar uiteraard graag bij.

Wat moet je doen om je gebruikte Samsung smartwatch te verkopen?

Om er zeker van te zijn dat jouw privacy wordt gewaarborgd en dat de nieuwe gebruiker optimaal van zijn aankoop kan genieten, vragen we je aandacht voor een aantal punten voordat je je smartwatch opstuurt.

  • Verwijder al je privégegevens van het horloge en zet het terug in de fabrieksstand;
  • Verwijder je account-instellingen voor alle apps die geassocieerd zijn met je smartwatch en zet ook een eventuele pincode uit;
  • Maak ook de buitenkant van je smartwatch even schoon, zodat hij er weer helemaal goed uitziet.