Refurbished Nikon kopen | 3 jaar garantie | reBuy (149)

Lensmount
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Lenstype
arrow-down
Fabrikant
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Nikon objectief kopen

Een refurbished Nikon objectief kopen bij reBuy

In 1917 werd de Japanse multinational Nikon opgericht. In de jaren daarna ontwikkelde het bedrijf zich tot een van de grootste spelers op het gebied van fotografie en optische apparatuur ter wereld. In 1959 introduceerde Nikon het F-Mountsysteem. Hiermee kunnen fotografen de objectieven van hun spiegelreflexcamera snel verwisselen. Nikon is het enige bedrijf ter wereld dat zijn oude bevestigingssysteem nog steeds gebruikt en een aantal fabrikanten van objectieven heeft het F-Mountsysteem overgenomen. Je kunt bij reBuy met veel voordeel een refurbished Nikon objectief kopen.

Een refurbished Nikon objectief geeft voordeel én zekerheid

Het is mogelijk om met veel prijsvoordeel een tweedehands Nikon objectief te kopen. Dat wil echter niet zeggen dat je dan verzekerd bent van kwaliteit en een goede werking. Je Nikon objectief kan van binnen vervuild zijn en onderdelen bevatten die aan vervanging toe zijn. reBuy geeft je veel meer zekerheid. Elk Nikon objectief onderwerpen we aan een grondig refurbishproces. Van binnen reinigen we het objectief en we onderwerpen alle onderdelen aan een strenge controle. Onderdelen die niet naar behoren werken, vervangen we. Pas als het Nikon objectief weer 100% functioneel is, bieden we het te koop aan. Op onze kwaliteit en werkwijze krijg je drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Nikon objectief met gebruikssporen

Het is mogelijk dat je refurbished Nikon objectief aan de buitenkant gebruikssporen vertoont. reBuy garandeert je dat deze gebruikssporen geen invloed hebben op de functionaliteit van je objectief. Wij delen elk objectief in een van vier vooraf gedefinieerde gebruikscategorieën in. Hoe meer gebruikssporen jij wilt accepteren, hoe groter je prijsvoordeel, dat kan oplopen tot 50% van de aanschafwaarde van een nieuw objectief. Dit zijn onze vier categorieën:

  • als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn
  • goed: zichtbare gebruikssporen, die voelbaar zijn
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Welk refurbished Nikon objectief heeft actieve trillingsonderdukking?

Nikon heeft objectieven waarbij twee sensoren horizontale en verticale micro-bewegingen detecteren. Deze bewegingen worden in beide en in diagonale richting gecompenseerd door kleine motoren in het objectief zelf. Nikon noemt dit systeem VR, wat staat voor Vibration Reduction. Objectieven die uitgerust zijn met het VR-systeem zijn bij uitstek geschikt voor nachtfotografie, waarbij je vaak een langere sluitertijd nodig hebt. Ook zijn ze zeer praktisch bij fotografie als het waait en wanneer je gebruik maakt van een grote telelens waardoor het centrum van het gewicht zich niet meer in de camerabody bevindt. Je kunt objectieven met actieve trillingsonderdrukking herkennen aan de naam, die altijd 'VR' dient te bevatten.

Welk refurbished Nikon objectief is geschikt voor sport- en actiefotografie?

Voor het fotograferen van sport- en actiescènes is het nodig dat je objectief beschikt over razendsnelle autofocus, zo veel mogelijk licht ontvangt en liefst ook actief trillingen onderdrukt. Een goede allround lens is bijvoorbeeld de Nikon 24-70 mm f/2.8 G ED. Een uitstekende telelens voor outdoor sport is de Nikon 55-300 mm f/4.5-5.6 G ED VR. Met de Nikon 200-400 mm f/4 G ED VR II schiet je naast sportbeelden ook haarscherpe beelden van vogels en wild. De Nikon 85 mm f/1.8 G AF-S is geschikt voor sportbeelden dichtbij, maar ook een verstandige keuze voor portretfotografie.