Refurbished Surface Pro kopen | 3 jaar garantie | reBuy (44)

Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Type dataverbinding
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Werkgeheugen
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Microsoft Surface Pro kopen

Refurbished Microsoft Surface Pro kopen bij reBuy

Met de introductie van de Surface Pro ontketende Microsof in 2013 een kleine revolutie in tabletland. Het is dan ook niet vreemd dat een gebruikte Microsoft Surface Pro voor veel mensen een uitstekende optie is, als ze de aanschaf van een tablet overwegen die meer kan dan alleen maar surfen op internet. Met het inmiddels bij iedereen bekende Windows als besturingssysteem is het gebruik van een refurbished Microsoft Surface Pro een peulenschil en zal er weinig te raden overblijven.

Welke versie van de gebruikte Microsoft Surface Pro is geschikt voor mij?

Met de introductie van de Surface heeft Microsoft oplossingen gezocht voor verschillende types gebruikers. Als je je Microsoft Surface Pro tweedehands vooral wilt inzetten om te browsen en af en toe een spelletje te spelen, kun je prima kiezen voor een wat ouder type. Wil je echter je refurbished Microsoft Surface Pro intensief gaan gebruiken als vervanging van je laptop, dan is het verstandig om te kiezen voor een nieuwer en sneller model. In combinatie met het unieke toetsenbord is een tweedehands Microsoft Surface Pro kopen dan de oplossing bij uitstek voor de veeleisende gebruiker.

Is de refurbished Microsoft Surface Pro een laptop?

Het korte antwoord op deze vraag is: nee. Het meer uitgebreide antwoord is dat je je gebruikte Microsoft Surface Pro wel bijna alle dingen kunt laten doen die je ook op een laptop kunt doen. Zeker in combinatie met het speciaal voor de Surface ontwikkelde toetsenbord, kun je met deze tablet op dezelfde manier werken in je Office Suite als je gewend bent op je laptop of desktop. Het is dan wel aan te bevelen om te kiezen voor een exemplaar met een wat grotere beeldschermdiagonaal van bijvoorbeeld 12,3 inch. Als je veel op pad bent voor je werk en je prijs stelt op een hoge mate van flexibiliteit, dan is de refurbished Microsoft Surface Pro in feite te vergelijken met een laptop met een state-of-the-art-touchscreen.

Kan ik gamen op mijn gebruikte Microsoft Surface Pro?

Jazeker. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat de Surface niet de beschikking heeft over een extreem krachtige videokaart en gebruik maakt van kleinere processors dan je van een echte gaming laptop kunt verwachten. Zeker de nieuwste modellen van de Microsoft Surface Pro zijn toch krachtig genoeg om hun mannetje te staan op het gebied van gamen, zolang je maar geen 4 K-video en 60 fps verwacht tijdens je gaming sessie.

De specificaties van de Microsoft Surface Pro

Afhankelijk van het type dat je kiest verschillen de eigenschappen van de Microsoft Surface Pro. De jongere modellen zijn uiteraard sneller en completer, waar tegenover staat dat de wat oudere modellen nog aantrekkelijker geprijsd zijn.

  • display-grootte: 10,6", 12" of 12,3";
  • opslagcapaciteit: 64 GB, 128 GB, 256 GB, 512 GB of 1 TB;
  • beschikbare kleuren: grijs, wit, zilver en zwart;
  • verschijningsjaar: van 2013 tot en met 2018.