Refurbished Samsung kopen | 3 jaar garantie | reBuy (35)

GPS
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Polsbandmateriaal
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Samsung smartwatch kopen

Refurbished Samsung smartwatch kopen

Een Samsung Watch kopen is trendy, maar zeker ook functioneel. Tegenwoordig zien we steeds meer smartwatches, ondanks dat er vaak een aardig prijskaartje aan hangt. Toch heeft zo'n horloge tal van voordelen ten opzichte van een hybride horloge. En als je ervoor kiest om een refurbished Samsung smartwatch te kopen bij reBuy, scheelt dit enorm in de prijs. Refurbished staat voor een tweedehands product dat helemaal is opgeknapt. Een refurbished Samsung smartwatch kopen bij reBuy biedt een aantal voordelen:

  • De prijs ligt een stuk lager
  • De kwaliteit is als nieuw
  • Een refurbished Samsung smartwatch van reBuy werkt voor 100% optimaal
  • ReBuy biedt kwaliteit en service
  • Binnen 21 dagen de mogelijkheid om te retourneren
  • 3 jaar garantie

Alle horloges en andere elektronica worden door reBuy onderworpen aan een intensieve inspectie. Onderdelen worden vervangen of gerepareerd indien nodig. Pas als het product door een deskundig team wordt goedgekeurd, is het item ook voor 100% in orde en is de werking optimaal.

De ene smartwatch is nog hipper dan de andere

Samsung heeft inmiddels meerdere smartwatches uitgebracht. Allemaal kunnen ze een flinke bijdrage leveren om ons leven een stuk eenvoudiger te maken. Bijvoorbeeld door een herinnering voor een gemaakte afspraak te bekijken, navigeren of muziek luisteren met je smartwatch of gewoon telefoneren. Met een refurbished Samsung Smartwatch heb je de mogelijkheid om je notificaties direct op het watch display te ontvangen. Een tweedehands Samsung smartwatch kopen bij reBuy, biedt verschillende opties:

  • 'Sterk' gebruikt, heeft sterke gebruikssporen
  • 'Goed', heeft zichtbare gebruikssporen
  • 'Zeer goed', heeft lichte gebruikssporen
  • 'Als nieuw', is ook daadwerkelijk zo goed als nieuw

De kwaliteit van de tweedehands Samsung watch, die is bij iedere versie hetzelfde. Ze werken allemaal zoals een nieuwe smartwatch na de check-up van reBuy.

Is de Samsung watch waterproof?

De Samsung smartwatch is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo heeft bijvoorbeeld de Gear Sport een waterproof 5 atm-classificatie. Je kunt er dus gewoon mee gaan zwemmen, zelfs in zout water. Als je ook nog de Speedo On-app installeert, kun je jouw zwemprestaties bijhouden. De Gear S3 is niet waterproof maar wel water resistent.

Met de draairing of het 'Always-display' navigeer je eenvoudig door de verschillende handige functies op je Samsung watch. Bijvoorbeeld om te kijken hoeveel calorieën je verbrand of binnenkrijgt. Maar je kunt ook even relaxen terwijl je muziek via je smartwatch luistert. Met de Samsung watch kun je alle kanten op. Misschien waardeer jij de smartwatch juist omdat je tijdens je sportieve activiteiten je stappen, hoogte of snelheid kunt meten. Of geef je de voorkeur aan de zakelijke voordelen van je smartwatch, zoals de mogelijkheid om je PowerPoint te besturen. Het kan ook zijn dat voor jou de opties om te telefoneren, je notificaties te lezen of te beantwoorden de doorslaggevende functies zijn om voor de Samsung smartwatch te kiezen.

Is een Samsung smartwatch tweedehands kopen bij reBuy een goede keus?

Bij reBuy heb je een duidelijk overzicht van de verschillende typen gebruikte Samsung smartwatch. Niet alleen wat betreft de specificaties, maar ook de uitvoering is zeer divers. Bij reBuy ben je er in ieder geval van verzekerd dat alle modellen even goed functioneren. Je hoeft dus alleen nog te bepalen naar welk 'slim horloge' jouw voorkeur uitgaat. Een smartwatch koppel je via wifi of bluetooth aan je mobiele telefoon. Er zijn ook modellen met een eigen simkaart, dan heb je niet eens je mobiele telefoon in de buurt nodig. Neem eens een kijkje bij de mogelijkheden en laat je verrassen door het grote aanbod bij reBuy in gebruikte Samsung smartwatches.