1. Kies een categorie Categorie: {{ ctrl.categories[1].label }} Wijzig
2. Kies een subcategorie Subcategorie: {{ ctrl.categories[2].label }} Wijzig
3. Welk merk verkoop je? Merk: {{ ctrl.categories[3].label }} Wijzig
4. Welk model verkoop je? Model: {{ ctrl.categories[4].label }} Wijzig
5. Type: Model: {{ ctrl.categories[5].label }} Wijzig
6. Type: Model: {{ ctrl.categories[6].label }} Wijzig
{{ filter.title|trans }}: {{ ctrl.activeFilters[filter.title].title }} Filter verwijderen

Zoekresultaten

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Horloges verkopen bij reBuy

Wil je een horloge verkopen dan kan je dit gemakkelijk doen bij reBuy. Horloges hebben vaak een hoge verkoopwaarde en worden vaak tweedehands gekocht. Dus grijp je kans om je horloge te verkopen en verdien geld met de verkoop. Om zo min mogelijk tijd kwijt te zijn met de verkoop van je horloge heeft reBuy een speciaal proces ontwikkeld zodat het gemakkelijk is om het horloge te verkopen. Ga op de website naar de categorie horloges en selecteer het model horloge dat je wilt verkopen. Je kan het model herkennen aan het modelnummer dat vaak op de achterkant van het horloge vermeld is of op de wijzerplaat. Elk model heeft een uniek nummer en daarom is het gemakkelijk zoeken.
Daarna vul je een paar vragen in over de conditie van je horloge. Afhankelijk van de conditie ontvang je een prijsvoorstel. De volgende stap is de verzending van het horloge naar reBuy. Ook hier is aan het gemak gedacht: de verzending is gratis en verzekerd! Verpak het horloge wel goed zodat deze niet beschadigd kan raken tijdens de verzending. Heb je meerdere horloges die je wilt verkopen bijvoorbeeld een camera of een speakers? Dan kan je alles tegelijkertijd naar reBuy versturen. Zodra het horloge aankomt in ons warenhuis wordt deze gecontroleerd waarna het tegoed wordt bijgeschreven op je account.

Waarom je horloge verkopen bij reBuy?
Het verkopen van tweedehands horloges is niet alleen goed voor je portemonnee maar komt ook ten goede op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast maak je ook nog eens iemand blij die voor een goed product een lagere prijs kan kopen. reBuy biedt een gemakkelijk verkoopproces en een uitstekende klantenservice. De klantenservice staat altijd voor je klaar mocht je vragen hebben tijdens het verkoopproces. Maak ook kennis met de verkoopservice van reBuy en verkoop nu een horloge!