Samsung verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Dit zeggen onze klanten

Samsung mobieltjes online verkopen op rebuy.nl

Wil je een gebruikte Samsung telefoon verkopen omdat je hem niet meer nodig hebt? Bovendien wil je geen risico lopen bij de online verkoop? Dan ben je bij reBuy aan het juiste adres. Bij reBuy kun je eenvoudig en veilig je Samsung mobieltje verkopen tegen een vaste prijs. De inkoop van Samsung mobieltjes bij rebuy.nl is eenvoudig geregeld, je hoeft niet eindeloos veel stappen door te lopen: klik gewoon binnen de categorie Telefoons tot je product door! Daarna worden je een paar vragen gesteld over de staat en het functioneren van het apparaat, hier klik je gewoon de juiste antwoorden aan. Vervolgens wordt je een voorlopige inkoopprijs getoond, waarna de Samsung mobieltjes inkoop in een paar stappen afgerond wordt.

Bij het verkopen van Samsung mobieltjes is het niet het belangrijkste of het om een product uit de Galaxy-familie gaat, zoals de Galaxy S6 of om een andere telefoon van de Zuid-Koreaanse producent. Want ook oudere modellen met de productafkorting B, SGH of S zijn niet uitgesloten bij de inkoop van Samsung mobiele telefoons bij rebuy.nl. Zo kun je met een Samsung telefoon, die tot nu toe in een la stof lag te vangen, nog geld verdienen. Wie één of meerdere Samsung mobieltjes bezit en niet meer nodig heeft, kan meteen van start gaan en zijn Samsung mobieltjes simpel en winstgevend op rebuy.nl verkopen.

Bij reBuy loop je geen risico: je beslist zelf of je ons aanbod aanneemt of dat je jouw gebruikte Samsung telefoon gratis teruggestuurd wilt hebben. Het is goed om te weten dat er geen verzendkosten voor jou zijn! Naast de makkelijke en handige manier om gebruikte Samsung mobieltjes te verkopen, is natuurlijk ook de eersteklas prijs belangrijk bij de inkoop van Samsung mobieltje bij rebuy.nl.