Refurbished iPhone kopen | 3 jaar garantie | reBuy (249)

Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished iPhone kopen

Een voordelige iPhone aanbieding? Bestel je refurbished iPhone bij reBuy!?

Toen Steve Jobs de eerste iPhone presenteerde, was het duidelijk dat de markt voor mobiele telefoons volledig veranderd was. De iPhone was de eerste echte smartphone en is altijd een voorloper gebleven. De eerste touchscreens en apps werden door Apple ontwikkeld en ook de nieuwe Touch-ID mag je zien als innovatie. Wist je dat je bij reBuy topklasse iPhones kunt kopen die tot wel 50% voordeliger kunnen zijn als je ze vergelijkt met de nieuwprijs? ReBuy verkoopt je graag een refurbished iPhone in elk type dat je maar wilt. Van één ding kun je zeker zijn: al onze refurbished iPhones zijn 100% functioneel.

Wat is het verschil tussen tweedehands en refurbished?

Ga je een tweedehands iPhone kopen, dan ben je meestal goedkoper uit dan met een nieuwe. Maar hoe zit het met de kwaliteit en de levensduur? Als je pech hebt, dan kan goedkoop ontaarden in duurkoop. Dit risico loop je beslist niet als je gebruik maakt van een iPhone aanbieding van reBuy. ReBuy koopt tweedehands iPhones in en onderwerpt ze aan een uiterst grondige inspectie. Alle interne onderdelen die versleten, beschadigd of minder werkzaam zijn, vervangen we. Het eindresultaat is een iPhone die net zo goed werkt als een nieuw exemplaar. Dat maakt een refurbished iPhone vele malen betrouwbaarder dan je iPhone tweedehands kopen.

Kan ik mijn refurbished iPhone kopen met garantie?

reBuy staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Ga je bij reBuy je refurbished iPhone kopen, dan mag je erop vertrouwen dat de binnenkant geheel schoon is en dat alle onderdelen zonder problemen functioneren. Je iPhone camera, je batterij en alle andere interne onderdelen worden door onze ervaren technische medewerkers uitgebreid getest, schoongemaakt en gemonteerd. Is een gebruikte iPhone niet 100% functioneel, dan bieden we hem niet te koop aan. Elke smartphone heeft een garantie van 3 jaar en bevalt je iPhone niet, dan kan je deze binnen 21 dagen retourneren. Voor modellen die er van buiten nog als nieuw uitzien, vragen wij een hogere prijs dan voor iPhones die uiterlijke gebruikssporen vertonen.

Uit welke gebruikte iPhones kan ik kiezen?

reBuy biedt je een grote keuze uit een aantal populaire modellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor:

  • iPhone 5 en 5S
  • iphone 6 en 6S
  • iPhone 7
  • iPhone SE

De hoeveelheid intern geheugen is voor jou uiteraard belangrijk. je kunt bij reBuy refurbished iPhones kopen met 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB, maar ook 256 GB geheugen.

Wat zijn de voordelen van een iPhone?

Het operating system iOS zeer betrouwbaar en stabiel en volledig afgestemd op de eveneens door Apple ontwikkelde hardware. Het Retina-scherm geeft je een ongekend contrast- en kleurwerking. In de Apple Store vind je bovendien miljoenen apps waar je een keuze uit kunt maken. Als er nieuwe apps worden ontwikkeld, zijn deze als eerste voor Apple beschikbaar. Dat betekent dat de iPhone gebruikers de eerste keus hebben. Wie graag fotografeert, vindt in vrijwel alle iPhones een camera met ongekende mogelijkheden. Als je de beveiliging van jouw gegevens belangrijk vindt, kies dan voor een iPhone met Touch-ID.