Refurbished LG kopen | 3 jaar garantie | reBuy (156)

Besturingsysteem
arrow-down
Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished LG telefoon kopen

Refurbished LG telefoon kopen

Ben je op zoek naar een refurbished LG telefoon? Bij reBuy kun je terecht voor een groot aantal modellen van LG die volledig zijn schoongemaakt, gecheckt en eventueel gerepareerd. Denk bijvoorbeeld aan de Nexus, Optimus en P9. Zo profiteer je van een aantrekkelijke prijs en een 100% functionerend apparaat. Daarnaast biedt reBuy een uitgebreide service bij aankoop van een refurbished LG telefoon. Ten eerste heb je 21 dagen de tijd om je aankoop te herroepen en het aankoopbedrag terug te ontvangen. Daarnaast krijg je maar liefst drie jaar garantie op je aankoop.

Refurbished LG smartphone voor de beste prijs

Bij reBuy heb je niet alleen een ruime keuze aan diverse refurbished LG telefoons, je kiest eenvoudig uit verschillende productklassen. Heb je bijvoorbeeld niet veel eisen en stoor je je niet aan een paar gebruikerssporen? Dan ben je het voordeligst uit met de productklasse 'sterk gebruikt'. Ben je juist op zoek naar de hoogste kwaliteit? Kies dan voor de categorie 'zo goed als nieuw'. Je hebt de keuze uit de volgende productklassen:

  • Zo goed als nieuw; telefoon in de beste conditie en de hoogste prijs
  • Zeer goed; telefoon met zeer geringe gebruikerssporen en een lagere prijs
  • Goed; telefoon met voelbare gebruikerssporen en nog meer voordeel
  • Sterk gebruikt; telefoon met duidelijk voelbare gebruikerssporen en de laagste prijs

Draag bij aan duurzame wereld met een refurbished LG telefoon

Het aanschaffen van een refurbished LG telefoon heeft niet alleen voordelen voor je portemonnee. Je draagt hiermee, samen met reBuy, ook bij aan een duurzame wereld. Particulieren kunnen hun gebruikte LG telefoon verkopen aan reBuy zodat wij deze geschikt kunnen maken voor doorverkoop. Op deze manier hoeven er minder grondstoffen geproduceerd te worden en wordt er minder energie verbruikt. Het kopen en verkopen van tweedehands LG telefoons is een bewuste en milieuvriendelijke keuze die helemaal past bij deze tijd.

Welke LG telefoon tweedehands heeft de beste camera?

Het verschilt van persoon tot persoon aan welke eigenschappen van je smartphone je meer waarde hecht. Voor veel mensen is de kwaliteit van de camera een van de belangrijkste eigenschappen. De V30 is de best presterende LG telefoon op het gebied van fotografie. De dubbele camera met respectievelijk 13 en 16 MP is in staat om geweldige foto's te maken. Wie verstand heeft van fotografie kan zelfs gebruik maken van de geavanceerde en professionele instellingen voor nog betere resultaten.

Werkt een refurbished LG telefoon op Android?

LG is al jarenlang actief op de markt voor mobiele telefonie. De productlijn met smartphones heeft intussen een grote ontwikkeling doorgemaakt. De eerste LG telefoons werkten met Symbian OS en daarna werd er gebruik gemaakt van een eigen gepatenteerd besturingssysteem. Tegenwoordig zijn alle LG telefoons voorzien van het populaire besturingssysteem Android. Dat betekent dat je alle apps in de Google Play Store kunt installeren op je LG telefoon.

Bekijk het volledige aanbod aan refurbished LG smartphones en profiteer van een aantrekkelijke prijs, een 100% werkende smartphone en drie jaar garantie. Heb je binnen 21 dagen spijt van je aankoop? Dan kun je je LG telefoon gratis retourneren zonder verdere verplichtingen.