Refurbished iPhone 7 kopen

Een refurbished IPhone 7 koop je bij Rebuy

Overzicht van de Apple iPhone 7

je wilt graag een iPhone 7 kopen? Dan ben je bij reBuy aan het juiste adres. De iPhone 7 beschikt onder andere over een betere camera en snellere processen in vergelijking tot de eerdere modellen. Tevens toont het display van deze iPhone meer kleuren en is bovendien nóg scherper. Een van de beste nieuwe functies, is dat deze iPhone waterdicht (volgens de IP67 standaard) is. Dit betekent dat de telefoon een halfuur één meter diep onder water kan zijn zonder daardoor waterschade te krijgen. De telefoon is verkrijgbaar met 32GB, 64GB en 128GB intern geheugen.


De 12 megapixel camera van de iPhone 7

Het grote verschil tussen de iPhone 7 camera en die van zijn voorganger, is dat de nieuwe iPhone een extra lens heeft. Deze bevat namelijk 6 in plaats van 5 lenzen. Dit betekent dat je tevens bij slechte belichting foto's van hoge kwaliteit kunt maken. De beeldstabilisator zorgt ervoor dat er geen vegen op de foto's kunnen ontstaan. Daarnaast heeft de camera van de iPhone 7 een flitser die 50% feller is.


DESIGN
iOS: iOS 10
Maße: (13,81 x 6,7 x 0,71 cm)
Gewicht: 138g
DISPLAY
Displaydiagonaal: 4.7 inch (11,94cm)
Resolutie: 750 x 1334 Pixel
Pixeldichtheid: 326 ppi (pixel pro inch
CAMERA
Resolutie: 12,19 megapixel
Flash type: Dual-lEd
Opening: f/1.8
Eigenschappen: HDR-opname, autofocus
Videoresolutie: 8,29 megapixel
Frontcamera: 7,61 megapixel

Technische gegevens iPhone 7

Deze iPhone heeft als eerste een quatro-core processor. Tijdens standaardprocessen, maakt deze iPhone gebruik van slechts 2 van de 4 processoren. De andere 2 processoren worden enkel gebruikt wanneer je de extra kracht uit je telefoon wilt halen. Bijvoorbeeld bij het gebruiken van veel apps tegelijkertijd . Daarnaast zit er een nieuwe GPU in, welke tot 50% sneller zou moeten zijn als de GPU in de iPhone 6s. Door deze GPU heeft de iPhone betere afbeeldingen en de beste beeldkwaliteit. Niet alleen de scherpheid van het dipslay is erg goed, tevens behoud je de 3D-touchfunctie van Apple. Een refurbished Apple iPhone 7 koop je bij reBuy. Overtuig jezelf van onze kwaliteit!

Bij reBuy kun je een iPhone 7 los kopen


Is de iPhone 7 waterbestendig?

De iPhone 7 is naar IP67 gecertificeerd. Dit internationale certificaat geeft aan hoeverre een telefoon stof- en waterdicht is. De betekenis van deze code is dat de iPhone nagenoeg stofdicht is en 30 minuten één meter diep onder water zou moeten overleven. De voorwaarden hierbij zijn dat het enkel schoon, zoutloos water mag betreffen.


Waarom moet ik de iPhone 7 bij reBuy kopen?

reBuy heeft erg veel ervaring met het aan- en verkopen van gebruikte producten. Alle producten die bij reBuy binnenkomen, worden op meerdere punten gecontroleerd. Mocht het product een defect hebben, wordt dit gecontroleerd en nogmaals getest en vervolgens grondig gereinigd. Daarnaast bieden we vier esthetische condities welke allemaal 100% functioneel zijn en waardoor alle producten voor elke portemonnee geschikt zijn. Koop nu een refurbished iPhone 7 bij reBuy en geniet van onze service: gratis verzending, niet goed, geld terug en 18 maanden garantie.