Refurbished Xiaomi kopen | 3 jaar garantie | reBuy (62)

Conditie
arrow-down
Kleur
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Xiaomi telefoon kopen

Een refurbished Xiaomi telefoon kopen via reBuy

Xiaomi is een jonge Chinese elektronicafabrikant, opgericht in 2010. Op dit moment is het bedrijf de op drie na grootste producent van smartphones ter wereld. De eerste jaren boekte het bedrijf met name succes in China en India, maar sinds enige tijd kun je ook in Europa veel Xiaomi-producten kopen. Naast smartphones, laptops en tablets is Xiaomi ook actief in audio voor thuisgebruik en professionele doeleinden. Xiaomi smartphones zijn van een goede kwaliteit en gemakkelijk te gebruiken. Je kunt bij reBuy heel voordelig een refurbished Xiaomi telefoon kopen.

Een gebruikte Xiaomi telefoon als refurbished exemplaar geeft zekerheid

Je Xiaomi telefoon tweedehands kopen kan je beslist een interessant prijsvoordeel opleveren. Je loopt op de markt voor tweedehands elektronica wel een aantal risico's die je prijsvoordeel teniet kunnen doen. Je weet namelijk niet of alle onderdelen nog wel naar behoren functioneren of snel aan vervanging toe zijn. Daarom is het veel verstandiger om je Xiaomi telefoon als refurbished exemplaar te kopen bij reBuy. Alle Xiaomi smartphones die wij inkopen, ondergaan een rigoureus refurbishproces. Alles wat niet meer volgens onze kwaliteitseisen functioneert, vervangen we. Het resultaat is een Xiaomi telefoon die 100% functioneel is. Daar durven we drie jaar garantie op te geven.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Xiaomi telefoon met gebruikssporen

Als je refurbished elektronica koopt bij reBuy, dan kan het voorkomen dat je apparaat aan de buitenkant sporen van gebruik vertoont. Je mag erop rekenen dat gebruikssporen niet van invloed zijn op de werking van je apparaat. Was dit wel het geval, dan zou reBuy het product niet te koop aanbieden. Als je het geen probleem vindt om een aantal gebruikssporen te accepteren, geven we je een extra prijsvoordeel tot wel 50% van de winkelwaarde. Elke Xiaomi telefoon plaatsen we in een gebruikscategorie, die we bij elke productomschrijving vermelden, zodat je weet wat je koopt. Dit zijn onze categorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Waar komt het merk Xiaomi vandaan?

Het merk Xiaomi komt uit China en heeft zijn hoofdkantoor in Peking gevestigd. Ze zijn in 2010 opgericht en waren eerst enkel op de Aziatische markt actief. In Europa waren ze tot 2017 erg klein en minder bekend. Vanaf begin 2017 hebben ze de Europese markt agressief en snel benaderd, dit heeft mede toe geleid dat ze in 2019 de op vier na grootste smartphonefabrikant van de wereld zijn.

Welke Xiaomi telefoon heeft goede batterijprestaties?

Mocht jij het belangrijk vinden dat de accu van je telefoon niet snel leeg is, kies dan voor de Xiamoi F1. Deze telefoon heeft een 4000mAh-accu zodat je urenlang kunt gamen of series kijken. De telefoon is niet erg dik of zwaar en toch houdt deze het de hele dag vol.