Refurbished ZTE kopen | 3 jaar garantie | reBuy (55)

Besturingsysteem
arrow-down
Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished ZTE telefoon kopen

Een refurbished ZTE smartphone koop je bij reBuy

ZTE, een afkorting van ZTE Corporation, is een van de grootste Chinese fabrikanten van telecomapparatuur. Op de grote Chinese markt is ZTE een van de vijf grootste spelers, maar de laatste jaren begint het bedrijf ook buiten de grenzen te opereren. De smartphones van ZTE staan bekend om hun betrouwbaarheid en bieden een ieder waar voor zijn geld. Je kunt bij reBuy een refurbished ZTE telefoon kopen en veel geld besparen op de prijs van een nieuw exemplaar zonder in te boeten op zekerheid. In het assortiment van reBuy vind je onder andere de volgende ZTE smartphones:

  • ZTE Axon
  • ZTE Axon mini
  • ZTE Blade
  • ZTE Grand
  • ZTE Orbit

Een refurbished ZTE smartphone kopen heeft veel voordelen

Koop je een gebruikte ZTE telefoon op de tweedehands markt, dan is de kans groot dat je toch duurder uit bent. Je weet namelijk nooit of alles nog precies zo werkt zoals het behoort te doen. Ook kun je op korte termijn geld kwijt zijn aan noodzakelijke reparaties, zodat je uiteindelijk duurder uit bent. Bij reBuy wordt elke ZTE smartphone onderworpen aan een strenge controle. Het binnenwerk wordt gereinigd en alle onderdelen worden beoordeeld op hun functioneren. Defecte en slecht presterende onderdelen vervangen we. Pas als de ZTE smartphone weer 100% functioneel is, bieden wij het te koop aan. Je krijgt drie jaar garantie op de werking.

Een groter prijsvoordeel bij een refurbished ZTE telefoon met gebruikssporen

Voordat we een refurbished ZTE smartphone te koop aanbieden, reinigen we ook de buitenkant grondig. Door een refurbished ZTE telefoon te kopen profiteer je van prijsvoordelen tot 50% van de nieuwwaarde. Hoe meer gebruikssporen je accepteert, des te goedkoper is het toestel. Gebruikssporen zullen bij reBuy nooit de werking van je telefoon negatief beïnvloeden. ReBuy plaatst elke ZTE smartpone in een van de volgende categorieën:

  • Als nieuw: geen of minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn
  • Zeer goed: minimale gebruikssporen, niet voelbaar
  • Goed: een gering aantal gebruikssporen die ook voelbaar zijn
  • Sterk gebruikt: duidelijke en voelbare gebruikssporen

Welke refurbished ZTE telefoon heeft een dubbel scherm?

De introductie van de ZTE Axon M luidde een nieuw hoofdstuk in voor fervente multitaskers. Deze smartphone is uitgerust met een dubbel scherm met elk een grootte van 5,2 inch. Wie op twee schermen tegelijk wil werken, klapt zijn smartphone open als een boek. Als je een film wilt bekijken kun je kiezen voor de 'tent-mode', waarbij elk scherm je dezelfde beelden geeft.

Welke refurbished ZTE telefoon is geschikt voor 4G?

Het snelle 4G-netwerk wordt meer en meer de standaard, nu we steeds hogere eisen stellen aan snelle dataoverdracht. Bij reBuy heb je de keuze uit verschillende modellen die geschikt zijn om te gebruiken bij dit snellere netwerk. Kies bijvoorbeeld voor de ZTE Axon M of de ZTE Blade A2S of Blade A3. Ook veel modellen uit de ZTE Nubia-serie kun je zonder moeite gebruiken met je 4G-netwerk. reBuy geeft bij zijn refurbished smartphones altijd duidelijke productspecificaties die je met één muisklik kunt raadplegen.