Sonos verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Sonos speakers verkopen

Sonos is in Nederland vooral bekend na de uitdagende reclames op televisie en levert speakers van hoge kwaliteit. Het grote voordeel van Sonos tegenover andere merken is dat de meeste van hun speakers onderling op elkaar kunnen worden afgesteld. Zo luister je je favoriete muziek niet alleen in de woonkamer, maar als je wilt ook in de andere kamers waar je een speaker hebt staan en dat allemaal via een draadloze bluetooth verbinding. Daarnaast kan je ook meerdere speakers tegelijk gebruiken om de perfecte surround sound ervaring te creëren. Wel zo makkelijk zonder onderlinge kabels waardoor je de speakers op de voor jou perfecte locatie kunt plaatsen. De Sonos speakers zijn erg veelzijdig, bieden een perfect geluid en kunnen zowel aan de wand worden gemonteerd als losstaand. Het allerbeste van de Sonos speakers? Indien je er meerdere hebt, ben je niet gebonden aan slechts een nummer. Hoewel de speakers onderling verbonden zijn, kan iedere speaker toch een ander nummer afspelen. Perfect voor gezinnen met meerdere kinderen of bedrijven. Mocht je liever jouw Sonos speaker verkopen, dan ben je bij reBuy aan het juiste adres. Het kan natuurlijk zijn dat je toch niet helemaal tevreden bent over je Sonos speakers od dat je zelfs zo tevreden bent dat je je huidige speakers graag een upgrade zou willen geven. Het verkopen via reBuy is dan niet alleen de meest voor de hand liggende keuze, maar ook nog eens zeer eenvoudig en snel geregeld.

Sonos speakers verkopen
Mocht je jouw Sonos speakers willen verkopen, is dat bij ons zeer eenvoudig. Via de site vul je kort de vragenlijst over de werking en het uiterlijk van je speaker in en rond je de verkoop af. Met ons gratis verzendlabel stuur je jouw pakket gratis op via de balie van PostNL en is het pakket ook nog eens verzekerd! Na ontvangst controleren wij alle artikelen en indien alles in orde is, staat het bedrag direct op je account klaar en kan je het overmaken. Terwijl je je speakers aan ons verkoopt, kan het slim zijn om ook nog wat kasten en rommellades door te nemen. Misschien liggen hier nog wel oude telefoons, tablets of oude camera's die je ook aan ons kunt verkopen. Wel zo makkelijk om alles in een keer te verkopen. Zo verdien je niet alleen snel wat extra geld aan elektronica die je eigenlijk toch niet meer verbruikt, maar je bespaard ook het milieu. Door dit soort artikelen een tweede leven te geven, maak je anderen heel erg blij, maar worden er ook veel kostbare grondstoffen bespaard. Meestal kunnen telefoons nog jaren mee nadat de nieuwe update is uitgekomen.
Mocht je nog vragen hebben over ons verkoopproces dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar. Zij kunnen je helpen met alle vragen die je hebt rond het verkopen van je elektronica en het versturen van het pakket. Mocht je dus nog vragen hebben, horen we het graag!