Huawei tablet verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Huawei tablet verkopen via reBuy

Onder de naam Media Tab heeft de Chinese fabrikant Huawei vanaf 2014 een aantal tablets op de markt gebracht. Als je nog een Huawei tablet hebt die je niet meer gebruikt, is het jammer als hij in je lade stof ligt te vergaren. Je kunt je Huawei tablet verkopen op de markt voor tweedehands goederen. Je kunt er ook voor kiezen om je gebruikte Huawei tablet te verkopen aan reBuy. Wij geven je oude tablet een refurbishproces waardoor hij weer 100% functioneel wordt. Jij mag van ons een nette inkoopprijs verwachten.

Je Huawei tablet verkopen, voordelig voor jou en goed voor het milieu

Door je gebruikte Huawei tablet te verkopen aan ons, werk je actief aan een beter milieu. Jaarlijks wordt veel ongebruikte elektronica weggegooid. Elektronica bevat onderdelen die belastend zijn voor het milieu. Ook is de winning van veel grondstoffen niet bevorderlijk voor een gezonde leefomgeving. Meld je gebruikte Huawei tablet daarom bij ons aan en ontvang een eerste prijsvoorstel. Als dit voorstel je bevalt, stuur je hem gratis naar ons op. Na een grondige inspectie ontvang je een definitief voorstel. Heb je dit geaccepteerd, dan krijg je jouw geld snel op je rekening gestort.

Een paar kleine aandachtspuntjes

Als we jouw oude Huawei tablet refurbished verkopen, krijgt de volgende eigenaar van ons een prima prijsvoordeel. Ook jij mag rekenen op een bijzonder schappelijke prijs, zodat onze werkwijze eigenlijk alleen maar winnaars kent. Er zijn een paar dingen die we van je vragen:

  • verwijder alle persoonlijke gegevens, bestanden en geïnstalleerde software;
  • zet je tablet terug in zijn fabrieksinstellingen;
  • maak hem goed schoon;
  • verstuur hem, met duidelijke vermelding van jouw adresgegevens.

Van ons krijg je de verzendsticker. Wij betalen de kosten van het versturen en nemen ook de verzekering van je verzendpakket voor onze rekening. Je kunt de status van je verzending eenvoudig online volgen.