Lenovo tablet verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Lenovo tablet verkopen via reBuy

Heb je thuis nog een Lenovo IdeaPad, een Lenovo ThinkPad of een nieuwere Lenovo Yoga liggen die je eigenlijk niet meer gebruikt? Het maakt niet uit als onderdelen niet meer naar behoren werken of wanneer er gebruikssporen te zien zijn. Je kunt geld verdienen met je gebruikte Lenovo tablet door hem aan reBuy te verkopen. reBuy werkt actief aan een duurzamere wereld waarin minder elektronica op de vuilnisbelt belandt. Jaarlijks gooien we tonnen aan bruikbare apparaten en onderdelen weg. Aan deze belasting voor het milieu willen we een eind maken. Door je gebruikte Lenovo tablet te verkopen aan reBuy help je het milieu, een volgende eigenaar en jezelf.

Je oude Lenovo tablet verkopen biedt voordelen voor iedereen

Kies je ervoor om je gebruikte Lenovo tablet aan ons te verkopen, dan mag je een redelijke vergoeding verwachten. Na een refurbishproces is je oude tablet weer 100% functioneel en verkopen wij hem door met een aanzienlijk prijsvoordeel. Zo wint iedereen bij onze werkwijze. Wil je hieraan meewerken? Je hoeft alleen de gegevens van je Lenovo tablet in te voeren en je krijgt een eerste prijsaanbod. Als je akkoord bent, sturen we je de verzendgegevens. Wij zorgen voor gratis verzending en verzekering. Na een beoordeling door onze technische dienst krijg je een definitief aanbod. Ga je akkoord, dan maken we het geld binnen enkele dagen over.

Een paar kleine verzoekjes

Om het verkoopproces zo snel en vloeiend mogelijk te laten verlopen, willen we je een paar kleine verzoekjes doen. Ze zijn snel en simpel uit te voeren:

  • verwijder alle persoonlijke bestanden, wachtwoorden en foto's;
  • verwijder gedownloade software en zet je Lenovo tablet terug in zijn fabrieksinstellingen;
  • maak je tablet goed schoon;
  • zorg ervoor dat je verzendgegevens goed vermeld staan op je zending.

Deze acties zorgen ervoor dat je sneller van ons je definitieve prijsvoorstel kunt krijgen en dus ook sneller over je geld kunt beschikken.