Microsoft tablet verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Microsoft tablet verkopen via reBuy

In 2012 bracht Microsoft voor het eerst zijn Surface tablets en zijn Surface Pro tablets uit. Veel gebruikers vielen voor de kwaliteit, de handige stylus en het afneembare keyboard die bij Microsoft Surface tablets horen. Heb je misschien nog een Microsoft tablet waar je niets meer mee doet? Kies er dan voor om je gebruikte Microsoft tablet te verkopen aan reBuy. Wij geven je tablet een uitgebreid refurbishproces, waarna hij weer 100% functioneel is. De volgende eigenaar krijgt hierop drie jaar garantie. We laten jou profiteren van een snel en betrouwbaar verkoopproces waarbij je snel over je geld kunt beschikken.

Via ons je Microsoft tablet verkopen is voordelig

Veel gebruikte consumentenelektronica eindigt helaas op de vuilnisbelt of in de verbrandingsoven. Wij willen deze verspilling van grondstoffen en energie doorbreken. Met kleine reparaties kunnen we veel elektronica weer volledig laten functioneren zoals ze behoren te doen. Daar hebben we geld voor over en een verkoopproces dat stuurt op gebruiksgemak. Je hoeft alleen de gegevens van je Microsoft tablet in te voeren. We sturen je dan een eerste prijsvoorstel. Ga je akkoord, dan verstuur je de tablet die je niet meer gebruikt naar ons op. Verzendkosten en verzekering zijn voor rekening van reBuy. Is je Microsoft tablet eenmaal binnen, dan geven we hem een uitgebreide inspectie. Daarna ontvang je van ons een definitief prijsvoorstel. Accepteer je dit, dan staat je geld binnen enkele dagen op je rekening.

Je Microsoft tablet verkopen: een paar kleine aandachtspunten

Je gebruikte Microsoft tablet verkopen bij reBuy maken we zo gemakkelijk mogelijk. Je kunt te allen tijde de status van je tablet online volgen. Graag willen we dat je het ons ook gemakkelijk maakt. Daarom vragen we je om de volgende stappen te ondernemen voordat je je tablet opstuurt:

  • Verwijder alle wachtwoorden, foto's, persoonlijke bestanden en apps.
  • Zet je tablet terug in zijn fabrieksinstellingen.
  • Geef je tablet een schoonmaakbeurt.
  • Vermeld je volledige adresgegevens op het verzendpakket.