Samsung verkopen en geld verdienen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Samsung tablet verkopen aan reBuy

Heb je een Samsung tablet die je niet meer gebruikt? Grijp je kans en kies voor online via reBuy je gebruikte Samsung tablet verkopen. Veel mensen gooien hun afgedankte elektronica en apparaten helaas nog weg. In 2016 gooide de gemiddelde Nederlander jaarlijks 22 kg aan elektronica weg. In veel gevallen is het apparaat nog bruikbaar en hoef je maar een klein aantal onderdelen te vervangen. reBuy koopt je gebruikte Samsung tablet graag in. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar hiermee lever je ook een bijdrage aan een duurzame samenleving.

De voordelen van een Samsung tablet verkopen via reBuy

Je gebruikte Samsung tablet verkopen levert je geld op. Het verkoopproces via reBuy is online te volgen. Je maakt een account aan en voert de gegevens van je tablet in. Vervolgens ontvang je een online prijsvoorstel. Is dit acceptabel, dan stuur je jouw tablet op. reBuy betaalt de verzendkosten en zorgt voor een adequate verzekering. Is jouw tablet eenmaal binnen, dan krijgt hij een grondige inspectie. Op basis daarvan ontvang jij je definitieve prijsvoorstel. Ga je akkoord, dan is de koop gesloten en ontvang je op zeer korte termijn jouw geld.

Waar moet ik op letten als ik mijn Samsung tablet verkopen wil via reBuy?

In plaats van je oude Samsung tablet weg te gooien of ongebruikt ergens op te bergen, krijg je van ons een uitstekende vergoeding. Anderen kunnen na het refurbishproces genieten van jouw gebruikte Samsung tablet. We vragen je wel om het volgende te checken voordat je jouw Samsung tablet naar ons opstuurt:

  • Je hebt al je privégegevens verwijderd.
  • Je hebt je Samsung tablet teruggezet naar zijn fabrieksinstellingen.
  • Je hebt wachtwoorden en andere blokkades verwijderd.
  • Je tablet is schoongemaakt.
  • Je adresgegevens vul je correct in en je plakt het verzendlabel op de verzenddoos.