Tolino tablet verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Tolino tablet verkopen aan reBuy

Elk jaar eindigt veel gebruikte en afgedankte elektronica op de vuilnisbelt. Slechts 30% van alle gebruikte elektronische apparaten wordt gerecycled. Aan deze verspilling wil reBuy een einde maken. Wij zijn in staat om oude elektronica een nieuw leven te geven. Na een soms ingrijpende revisie zijn veel apparaten weer zo goed als nieuw. Wij verkopen refurbished smartphones en tablets en geven een nieuwe eigenaar drie jaar garantie. Heb je nog een gebruikte Tolino tablet liggen waar je eigenlijk vanaf wilt? Wij hebben er geld voor over.

Snel en zeker je Tolino tablet verkopen

Je hoeft alleen maar de gegevens en de staat van je Tolino tablet online op te geven. Daarna zie je meteen welke prijs we voor je oude apparatuur over hebben. We sturen je een verzendetiket en betalen de kosten van verzekering en verzending. Is je tablet bij ons aangekomen, dan onderwerpt onze technische dienst hem aan een grondige inspectie. Daarna geven we je een uiteindelijk prijsvoorstel. Als je hiermee akkoord wilt gaan, is je Tolino tablet verkocht en staat je geld binnen enkele dagen op je rekening.

Welk Tolino tablet is te verkopen?

Wij zijn geïnteresseerd in recente Tolino tablets, met name uit de Tolino Vision-serie. Als je tablet duidelijke gebruikssporen heeft, is je vergoeding lager dan wanneer je tablet er nog zo goed als nieuw uitziet. In beide gevallen krijg je van ons een nette vergoeding die bovendien snel op je rekening wordt gestort.

Je gebruikte Tolino tablet verkopen is goed voor het milieu

De nieuwe eigenaar koopt je oude en weer volledig functionele Tolino tablet met een aanzienlijke korting. Jij ontvangt een nette vergoeding en het milieu wordt ontzien. Wil je ons helpen met het realiseren van een meer duurzame wereld? Dan vragen we je tot slot nog het volgende:

  • alle persoonlijke bestanden en wachtwoorden te verwijderen;
  • je Tolino tablet terug te zetten in de fabrieksinstellingen;
  • je tablet schoon te maken;
  • je adresgegevens te vermelden op het verzendpakket.