Refurbished Bang & Olufsen kopen | 3 jaar garantie | reBuy (35)

Producttype
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
AUX
arrow-down
Kleur
arrow-down
Wifi
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Bang en olufsen speaker kopen

Een refurbished Bang en Olufsen speaker bij reBuy

Het Deense bedrijf Bang en Olufsen werd in 1925 opgericht. Het bedrijf staat bekend om zijn high-end producten op het gebied van audio en televisie. Bang en Olufsen weet als geen andere elektronicafabrikant topkwaliteit te combineren met verrassend en innovatief design. Het bedrijf is onderverdeeld in een groot aantal divisies. De divisie die draadloze speakers ontwerpt voor de consumentenmarkt, is B&O Play. Bij reBuy kun je met veel voordeel een refurbished Bang en Olufsen speaker kopen.

Een refurbished Bang en Olufsen speaker kopen is voordelig

Door een tweedehands Bang en Olufsen speaker te kopen, profiteer je van een gereduceerde prijs in vergelijking tot een nieuw exemplaar. Het is verstandig om te beseffen dat hier ook risico's aan kleven. Je gebruikte speaker kan onderdelen bevatten die niet meer goed functioneren en ook kunnen verontreinigingen van het binnenwerk aanleiding geven tot hoge reparatiekosten. reBuy voorkomt dit alles met een grondig refurbishproces. Wij maken elke Bang en Olufsen speaker van binnen helemaal schoon en vervangen alle onderdelen die niet aan onze kwaliteitseisen voldoen. Bij reBuy koop je een refurbished Bang en Olufsen speaker die 100% functioneel is. Ook geven we je een garantietermijn van wel drie jaar.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Bang en Olufsen speaker met gebruikssporen

Je Bang en Olufsen speaker van reBuy werkt net zo goed als een nieuw exemplaar. Aan de buitenkant kun je echter wel eens gebruikssporen waarnemen. Deze gebruikssporen zijn nooit van invloed op de correcte werking van je speaker. Hoe meer gebruikssporen jij wilt accepteren, hoe groter het prijsvoordeel dat reBuy je gunt. Elke speaker delen wij in een van de volgende vier gebruikscategorieën in:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Bang en Olufsen speaker met bluetooth is waterproof?

Mensen die ook tijdens sport of andere buitenactiviteiten van muziek willen genieten, kunnen bij Bang en Olufsen kiezen uit een groot aantal draagbare bluetooth-speakers. Het is verstandig om rekening te houden met wisselende weersomstandigheden. Bang en Olufsen heeft speakers die bestand zijn tegen spatwater. Ze zijn echter niet bestand tegen onderdompeling. Je kunt kiezen voor de Bang en Olufsen A2 Active speaker, de B&O A1 of de B&O P2 speaker. De P2 is klein en handzaam en geeft je tien uur muziek. De A2 Active en de A1 beschikken over True360-geluid en de batterij van de Bang en Olufsen A1 speaker gaat een gehele dag mee.

Welke refurbished Bang en Olufsen speaker is geschikt voor connected audio?

Steeds meer mensen kiezen thuis voor een geluidssysteem waarbij ze naar willekeur kunnen kiezen uit online streamingdiensten, playlists op hun smartphone of pc, maar ook traditionele audiobronnen. Niet alle speakers zijn geschikt voor deze zogenaamde connected audio-oplossingen. In het assortiment van Bang en Olufsen zou je kunnen kiezen voor de B&O M3 of M5, de B&O A6 of de opvallende B&O A9. De A9 heeft daarbij ook nog een vermogen van 480 Watt.