Refurbished House of Marley kopen | 3 jaar garantie | reBuy (14)

Verbinding
arrow-down
Kleur
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished House of Marley speaker kopen

Een refurbished House of Marley speaker bij reBuy

House of Marley is een Amerikaans bedrijf dat in 2008 werd opgericht met de medewerking van de kinderen van Bob Marley. Bob Marley was een iconische reggae-artiest en is nog steeds geliefd over de hele wereld. Het merk dat zijn naam draagt maakt speakers, koptelefoons en andere accessoires van zeer goede kwaliteit. Grondstoffen worden ofwel ecologisch verantwoord geteeld, ofwel gewonnen uit recycling. House of Marley investeert daarnaast actief in de aanleg van nieuwe bossen en andere duurzame projecten. Bij reBuy kun je tegen een gereduceerde prijs een refurbished House of Marley speaker kopen.

Een refurbished House of Marley speaker kopen geeft voordeel én zekerheid

Om geld te besparen kun je overwegen om een tweedehands House of Marley speaker te kopen. Je kunt echter pech hebben en duurder uit zijn. Je speaker kan immers van binnen vervuild zijn, wat problemen kan veroorzaken. Ook is het mogelijk dat niet alle onderdelen meer volgens specificaties werken en zo je luistergenot negatief beïnvloeden. Noodzakelijke reparaties kunnen kostbaar zijn. Bij reBuy loop je geen risico. Wij reinigen alle House of Marley speakers grondig en we controleren alle onderdelen op een goede werking. reBuy vervangt alle onderdelen die niet meer voldoen. Als wij een House of Marley speaker verkopen, is hij gegarandeerd 100% functioneel. We geven je hier drie jaar garantie op.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished House of Marley speaker met gebruikssporen

Het is mogelijk dat je refurbished House of Marley speaker aan de buitenkant gebruikssporen laat zien. Uiterlijke gebruikssporen op onze refurbished speakers hebben geen invloed op de werking. reBuy gunt je een prijsvoordeel tot 50% van de nieuwwaarde als je meerdere gebruikssporen niet problematisch vindt. Elke speaker krijgt een plek in een van de volgende vier gebruikscategorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished House of Marley speaker is een goede draagbare bluetooth speaker?

Toen Bob Marley nog leefde, kwam de boombox in opkomst. House of Marley maakt dan wel geen klassieke boomboxen, maar de traditie blijft levend als je kiest voor een draagbare bluetooth speaker waarmee je in je tuin, onderweg of op vakantie altijd je eigen muziek bij je hebt. De House of Marley Get Together Mini heeft een lengte van 33 cm en weegt 1,5 kg. Hij heeft een woofer, twee speakers voor middentonen en twee voor hoge tonen. Wie het gevoel van een klassieke boombox wil benaderen, kan kiezen voor de House of Marley Bag of Riddim, die je tien uur luisterplezier geeft voordat je hem moet opladen.

Welke refurbished House of Marley speaker is bestand tegen water en stof?

House of Marley maakt zijn speakers met de grootste zorg en alle modellen kunnen enige stof en regendruppels aan. Wil je echter een speaker die gegarandeerd water- en stofdicht is, dan kun je kiezen voor de House of Marley ChantSport BT of de House of Marley No Bounds draagbare speaker. Beide modellen voldoen aan de eisen van IP67-certificering. Dit houdt in dat ze gegarandeerd stof- en waterdicht zijn.