Refurbished Canton kopen | 3 jaar garantie | reBuy (9)

refurbished Canton speaker

Refurbished Canton speaker kopen bij reBuy

Canton is de grootste Duitse fabrikant op de markt van de speakers en de vierde grootste op wereldvlak. Met een refurbished Canton speaker ben je dan ook verzekerd van kwaliteit en een uitmuntend geluid voor al je muziek. reBuy heeft verschillende tweedehands Canton speakers in het aanbod die gecontroleerd, gereinigd, hersteld waar nodig en volledig functioneel zijn. Je koopt ze met 21 dagen garantie op je aankoop en drie jaar garantie op je refurbished Canton speaker.

Tweedehands Canton speaker kopen, welke conditie wil je?

Wanneer je een Canton speaker tweedehands koopt bij reBuy krijg je de keuze uit verschillende condities. Elke conditie heeft zijn eigen kenmerken en een aangepaste prijs. Aangezien elke speaker 100% functioneel is, heeft de conditie enkel betrekking op de buitenzijde. Er zijn vier categorieën waaruit je kunt kiezen:

  • Als nieuw: een speaker die als nieuw is bevat nagenoeg geen gebruikssporen en is het hoogste geprijsd. Je merkt amper dat hij tweedehands is.
  • Zeer goed: een zeer goede tweedehands Canton speaker bevat wel enkele gebruikssporen, maar deze zijn niet voelbaar en je betaalt minder dan bij een speaker uit de eerste categorie.
  • Goed: een goede refurbished Canton speaker bevat voelbare gebruikssporen. Hij is nog lager geprijsd.
  • Sterk gebruikt: een sterk gebruikte speaker bevat meerdere voelbare gebruikssporen. Deze speaker is het gunstigste geprijsd.

Gebruikte Canton speaker: Canton Vento 3 Active en Vento 9 Active

Wie het beste van het beste wil en op zoek is naar actieve speakers, moet zeker de Canton Vento 3 Active en de Vento 9 Active overwegen. Deze monitorluidsprekers en vloerstaanders van de Duitse fabrikant werken volgens een master/slave-principe en zijn ieder voorzien van een eigen versterker. De master stuurt een draadloos signaal digitaal door naar elke aparte speaker. Hij maakt gebruik van bluetooth en heeft een hoog frequentiebereik. Beide speakers staan garant voor een unieke beleving van superieure kwaliteit.

Welke refurbished Canton speaker is goed voor mobiel gebruik?

Wil je een speaker die je overal met je mee kunt nemen, dan is de Canton musicbox S de juiste keuze. De hoogwaardige speaker komt in een compact formaat dat licht en draagbaar is. Met behulp van bluetooth is het mogelijk om muziek af te spelen vanuit een bronapparaat zoals je smartphone of tablet. De refurbished mobiele Canton speaker is ideaal wanneer je op vakantie gaat, een tuinfeest geeft of naar het park gaat. Er wordt gebruik gemaakt van innovatieve technologieën zodat je geluid net zo goed klinkt als dat van een vloerspeaker.

Welk design heeft de gebruikte Canton speaker?

Canton heeft heel wat jaren ervaring op de teller staan en dat vertaalt zich in speakers die niet enkel een optimale klank leveren, maar ook een knap design kennen. De speakers worden ontworpen in eenvoudige kleuren zoals grijs, zilver en zwart die makkelijk te integreren zijn in je interieur. Ze kennen strakke, rechte lijnen en een moderne vormgeving. Er zijn zowel modellen die op de vloer kunnen staan, exemplaren die geschikt zijn om op een kast te plaatsen als speakers die aan de muur bevestigd kunnen worden.