Refurbished Objectieven kopen | 3 jaar garantie | reBuy (1044)

Lensmount
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Lenstype
arrow-down
Fabrikant
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Objectieven kopen

Objectieven voor elke plaatje

Veel professionele en semi-professionele fotografen hebben een voorkeur voor spiegelreflexcamera's. Dit is logisch, omdat op je camerabody meerdere lenzen gemonteerd kunnen worden, elk met een specifiek toepassingsgebied. Door te kiezen voor verschillende objectieven kun je met één camera landschapsfoto's, macrofoto's en portretfoto's nemen. Met een telelens maak je schitterende detailbeelden van sportwedstrijden of de mooiste natuurfoto's. Elke fabrikant heeft zijn eigen bevestigingssysteem, maar veel lenzen zijn onderling uitwisselbaar. Je kunt bij reBuy refurbished lenzen kopen met extra zekerheid en veel voordeel.

Voordelen van een refurbished Canon objectief

Je kunt een tweedehands Canon objectief kopen en zo veel besparen ten opzichte van de nieuwprijs. Helaas weet je dan nooit zeker of alle onderdelen nog goed functioneren. Ook weet je niet wat de vorige eigenaar met zijn objectieven heeft gedaan en of ze van binnen nog wel schoon zijn. Dit zijn factoren die de kwaliteit van je foto's kunnen beïnvloeden. reBuy geeft je zekerheid. Alle Canon objectieven die wij verkopen zijn van tevoren uitvoerig gecheckt door onze technische afdeling. Alle slecht werkende of defecte onderdelen zijn vervangen en zowel het binnenwerk als de buitenkant is grondig gereinigd. Wij verkopen een refurbished Canon objectief alleen als hij 100% functioneel is. Je krijgt dan ook drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij refurbished objectieven met gebruikssporen

Refurbished lenzen hebben een heel leven achter zich en soms kun je dit goed zien aan de buitenkant. Als reBuy een refurbished objectief met gebruikssporen aanbiedt, mag je erop vertrouwen dat deze sporen niet van invloed zijn op een correcte werking. Vind je meer of minder gebruikssporen geen probleem? Dan gunt reBuy je een extra prijsvoordeel. Je totale prijsvoordeel kan tot wel 50% van de nieuwwaarde bedragen. Elke lens die wij verkopen, delen we in een van de volgende vier categorieën in:

  • als nieuw: je ziet geen of minimalistische en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen, die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Kan ik oppervlakkige krasjes op mijn refurbished lenzen zelf repareren?

Als je lens schade oploopt en er zit een diepe kras in het glas, dan is hier helaas weinig aan te doen. Is het krasje oppervlakkig, dan kun je met beproefde middeltjes uit grootmoeders tijd verrassend goede resultaten behalen. Tandpasta bevat schurende bestanddelen en vaak net genoeg om een oppervlakkig krasje weg te werken. Ook een oplossing van 20 delen water en één deel alcohol, aangebracht met een microvezeldoekje, kan in een aantal gevallen werken. Is je fotokwaliteit voor jou écht cruciaal, dan kun je voor de zekerheid beter reserve refurbished objectieven kopen bij reBuy.