Refurbished Pentax kopen | 3 jaar garantie | reBuy (68)

Lensmount
arrow-down
Beeldstabilisator
arrow-down
Lenstype
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Pentax objectief kopen

Een refurbished Pentax objectief kopen bij reBuy

Pentax is de merknaam van de divisie van de Japanse multinational Ricoh, verantwoordelijk voor camera's, objectieven, lenzen en andere optische apparatuur, zoals verrekijkers, binoculairs en telescopen. Pentax staat bekend als leverancier van hoogstaande optische kwaliteit. Pentax objectieven zijn dan ook gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Kijk in het assortiment van reBuy om met veel voordeel je nieuwe refurbished Pentax objectief te kopen.

Voordelen van een refurbished Pentax objectief

Wie een Pentax objectief met veel voordeel wil aanschaffen, kan een tweedehands Pentax objectief kopen. Dit wil echter niet zeggen dat je dan ook echt goedkoper uit bent. Je objectief kan namelijk van binnen zodanig vervuild zijn dat de kwaliteit van je foto's niet optimaal is. Ook kunnen onderdelen versleten zijn zodat je al snel tegen hoge reparatiekosten oploopt. reBuy geeft je naast een prijsvoordeel vooral veel zekerheid. Alle Pentax objectieven gaan naar onze technische afdeling die zorg draagt voor een grondige reiniging van het binnenwerk. Vervolgens controleren onze technici alle onderdelen op een probleemloze werking. Onderdelen die niet voldoen, vervangen ze. Als het Pentax objectief weer 100% functioneel is, biedt reBuy het in de verkoop aan en profiteer je van drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Pentax objectief met gebruikssporen

Het is mogelijk dat een refurbished Pentax objectief aan de buitenkant sporen van eerder gebruik vertoont. Gebruikssporen, zichtbaar en soms voelbaar, hebben echter nooit negatieve invloed op de werking van je objectief. reBuy geeft je een extra prijsvoordeel tot 50% van de nieuwwaarde als je meerdere gebruikssporen acceptabel vindt. Elk objectief krijgt een plaats in een van de volgende vier gebruikscategorieën:

  • als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn
  • goed: zichtbare gebruikssporen, die voelbaar kunnen zijn
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Tevens geeft reBuy je een 21 dagen-geld-teruggarantie.

Welk refurbished Pentax objectief is geschikt voor een full-frame camera?

Een van de populairste Pentax camera's is de full-frame Pentax K-1 die in 2016 op de markt kwam. Deze full-frame camera is uitgerust met het Pentax K-mount bevestigingssysteem. Pentax, maar ook leveranciers als Sigma en Tamron maken lenzen die op deze camera passen. Kijk in de productomschrijvingen op de site van reBuy. Wij geven aan of een Pentax objectief geschikt is voor de Pentax K-serie. Zo is de Pentax HD PENTAX-D FA 15-30 mm F2.8 ED SDM WR een uitstekende groothoek-zoomlens en biedt de Pentax HD PENTAX-D FA 150-450 mm telelens je uitstekende mogelijkheden voor sport- of natuurfotografie, ook als je van veraf fotografeert.

Welk refurbished Pentax objectief is weerbestendig?

Als je veel in de buitenlucht fotografeert, krijgen je camera en je objectieven te maken met wisselende weersomstandigheden, waarbij vocht en stof in je apparaat of objectief kunnen doordringen. Om dit zoveel mogelijk te voorkomen heeft Pentax veel van zijn objectieven hiertegen bestand gemaakt. Pentax onderscheidt twee klassen: WR-objectieven zijn weerbestendig; AW-objectieven (all weather) zijn ook nog stofwerend. In de productnaam van je Pentax objectief kijk je of er AW of WR in de naam staat. Echter, bij objectieven uit de DA-serie of de D FA-serie hoeft het niet in de productnaam te staan. Ze zijn echter allemaal 'All Weather'-objectieven.