Refurbished fitbit kopen | 3 jaar garantie | reBuy (9)

GPS
arrow-down
Riemkleur
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Fitbit smartwatch kopen

Refurbished Fitbit smartwatch kopen bij reBuy

Een smartwatch kopen tegen een zeer voordelige prijs? Bij reBuy hebben we een ruim assortiment aan top kwaliteit smartwatches in verschillende condities, die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn 100% functioneel en je betaalt er beduidend minder voor dan voor een nieuw apparaat. Ook van de bekende fabrikant Fitbit hebben we een aantal smartwatches te koop. Bespaar veel geld door een refurbished Fitbit smartwatch te kopen. Alle producten werken voor de volle 100%. Ze worden zonder enige uitzondering onderworpen aan een uitgebreide controle, schoonmaak en - waar nodig - reparatie. Koop je refurbished Fitbit smartwatch bij reBuy en profiteer van de volgende voordelen:

  • het product werkt voor de volle 100%;
  • jouw Fitbit smartwatch tweedehands kost tot 50% minder dan een nieuwe;
  • 21 dagen geld-teruggarantie;
  • drie jaar garantie op je aankoop.

Gebruikte Fitbit smartwatch in verschillende condities

Fitbit smartwatches zijn bij reBuy in verschillende condities verkrijgbaar. Elke lagere conditie levert een hoger prijsvoordeel op. De condities hebben alleen betrekking op de buitenkant van het apparaat, want als het gaat om de binnenkant werkt alles voor de volle 100%. Deze condities hanteren we bij reBuy:

  • Als nieuw: deze conditie telt de minste tot geen gebruikssporen. Je betaalt relatief de hoogste prijs.
  • Zeer goed: deze smartwatch bevat lichte, niet-voelbare krassen en is voordeliger geprijsd.
  • Goed: de smartwatch bevat voelbare gebruikssporen, maar daar tegenover staat een nóg voordeligere prijs.
  • Sterk gebruikt: het toestel heeft meerdere zichtbare en voelbare gebruikssporen, maar ook de laagste prijs.

Wat maakt een refurbished Fitbit smartwatch zo goed?

De eerste echte smartwatch van deze fabrikant is de Fitbit Ionic. De batterij van de meeste smartwatches gaat meestal 18-24 uren mee, maar die van de Fitbit Ionic is ontworpen om het grootste deel van een week je constante gezelschap te zijn. Je kunt er moeiteloos vier dagen lang gebruik van maken. Met de Fitness-tracking volgt de Fitbit Ionic al je stappen, afstand en zelfs jouw hartslag gedurende de dag. Al die gegevens worden gesynchroniseerd met de Fitbit-app, die uitstekend is voor het visualiseren van je activiteit. De Ionic biedt snelle toegang tot oefeningsmodi en detecteert automatisch trainingen zoals jij ze doet.

Welke gebruikte Fitbit smartwatch heeft de beste opties?

Inmiddels heeft de fabrikant de Fitbit Versa uitgebracht, een draagbaar model dat speciaal is ontworpen om voor elk wat wils te bieden. De focus van Fitbit op gezondheid vormt nog steeds de kern van de Versa-ervaring, maar heeft alle extra's die de Ionic niet heeft. Het ontwerp van de Versa heeft een rondere, vriendelijkere esthetiek dan de voorgaande modellen en is veel aantrekkelijker. De Fitbit Versa is een vriendelijkere fitness-smartwatch voor iedereen. Met een dikte van 11,2 mm is de Versa de dunste smartwatch die Fitbit ooit heeft weten te maken. Een vierkant lcd-scherm van 1,34 inch bevindt zich in het midden van het lichaam van de Versa. Met een helderheid van 1000 nits is het opmerkelijk gemakkelijk te lezen, zelfs bij fel zonlicht. Je hebt de beschikking over 4 GB opslagruimte, waarvan 2,5 GB voor muziek.