Fujifilm objectief verkopen

Zoekresultaten Geen producten gevonden

Geen producten gevonden

Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later nog een keer.

Verkopen in 3 stappen

Verkopen tegen een vaste prijs in 3 stappen

1. Prijsvoorstel

Zoek het artikel en bekijk ons prijsvoorstel

2. Stuur naar reBuy

Goed verpakken en gratis opsturen

3. Uitbetaling

Wij testen het product en jij ontvangt het bedrag

Je gebruikte Fujifilm objectief verkopen aan reBuy

Zoals veel liefhebbers van fotografie heb je tijdens je leven een aantal camera's en losse objectieven gehad. Je zult ongetwijfeld graag investeren in nieuwe camera's en lenzen die je nog meer kwaliteit geven. Wat doe je dan met je oude toestel en objectieven? Heb je nog gebruikte Fujifilm objectieven die niet passen op je nieuwe aanwinst? Wees slim en verkoop ze aan reBuy. Wij hebben geld over voor gebruikte elektronica. Wij refurbishen je oude Fujifilm lenzen, zodat ze weer 100% functioneel zijn. Daarna bieden we ze te koop aan voor een zeer scherpe prijs. Een nieuwe eigenaar krijgt bovendien drie jaar garantie.

Je Fujifilm objectief verkopen in een gestructureerd proces

Het is doodzonde als je Fujifilm objectieven stof vergaren of in de prullenbak belanden. Ze zijn immers nog geld waard. Meld je objectieven online aan en je ziet een eerste prijsindicatie. Wil je verder met ons, dan sturen we je een verzendetiket per e-mail. Wij dragen alle kosten van verzending en verzekering. Na een uitgebreide inspectie door onze technische afdeling krijg je een uiteindelijk prijsvoorstel. Na acceptatie van jouw kant hoef je slechts enkele dagen te wachten voordat je geld op je rekening staat.

Welk Fujifilm objectief is te verkopen?

We zijn met name geïnteresseerd in Fujifilm objectieven die compatibel zijn met de Fujifilm X-camera's. Deze camera's zijn populair, van goede kwaliteit en behouden hun waarde, net als de bijbehorende objectieven. Als je objectief nog zo goed als nieuw is, ontvang je een hogere vergoeding dan voor een exemplaar met gebruikssporen.

Nog sneller je gebruikte Fujifilm objectief verkopen

Wil je ons helpen ons proces te stroomlijnen? Dat kan als we meteen met je objectief aan de slag kunnen. Dan heb je je geld ook sneller op je rekening. Daarom vragen we je het volgende:

  • je objectief grondig te reinigen;
  • je volledige adresgegevens te vermelden op je verzendpakket.