Refurbished Bang & Olufsen kopen | 3 jaar garantie | reBuy (45)

Verschijningsjaar
arrow-down
Koptelefoon
arrow-down
Ruisonderdrukking
arrow-down
Draagstijl
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Bang en olufsen koptelefoon kopen

Een refurbished Bang en Olufsen koptelefoon van reBuy

Bang en Olufsen is een Deense designleverancier van consumentenelektronica. Het bedrijf werd opgericht in 1925 en verwierf al snel een reputatie op het gebied van design en kwaliteit. Bang en Olufsen heeft altijd een uitstekende combinatie weten te maken van bijzonder smaakvol design en onbesproken geluidskwaliteit. Dat is wellicht hun grootste succesfactor. Ook B&O koptelefoons blinken op beide terreinen uit. Je kunt bij reBuy een refurbished Bang en Olufsen koptelefoon kopen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Je krijgt van ons 21 dagen-geld-teruggarantie.

Een refurbished Bang en Olufsen koptelefoon kopen geeft je veel voordeel

Je kunt ervoor kiezen om tweedehands je Bang en Olufsen koptelefoon te kopen bij diverse aanbieders. Geen van deze aanbieders zal je volledige zekerheid kunnen bieden. Je koptelefoon kan van binnen vervuild zijn en zeker bij een in-ear koptelefoon is die kans zeker aanwezig. Het kan ook voorkomen dat niet alle onderdelen nog goed functioneren, zodat je niet profiteert van de geluidskwaliteit waar B&O zo bekend om staat. Bij reBuy wordt elke B&O koptelefoon van binnen grondig gereinigd en alle onderdelen streng geïnspecteerd. Alles wat niet goed genoeg is, vervangen we. Als we een koptelefoon in de verkoop aanbieden, is hij gegarandeerd weer volledig functioneel. Daar krijg je drie jaar garantie op.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished Bang en Olufsen koptelefoon met gebruikssporen

Je refurbished Bang en Olufsen koptelefoon kan aan de buitenkant sporen van gebruik vertonen. Als reBuy een B&O koptelefoon met gebruikssporen aanbiedt, mag je erop vertrouwen dat die sporen geen invloed hebben op de werking. Ben je bereid om veel gebruikssporen te accepteren? Dan profiteer je van een extra prijsvoordeel dat maar liefst 50% van de nieuwwaarde kan bedragen. reBuy onderscheidt een aantal gebruikscategorieën en elke Bang en Olufsen koptelefoon plaatsen we in een van de volgende vier:

  • als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen;
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: zichtbare gebruikssporen, die voelbaar kunnen zijn;
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Welke refurbished Bang en Olufsen koptelefoon is een goed in-ear model?

Afhankelijk van je smaak, omgeving en doel kun je kiezen voor een in-ear koptelefoon of voor een on-ear of over-ear model. In-ear koptelefoons zijn erg handig als je sport of onderweg bent. Ze zijn compact en praktisch als je muziek luistert tijdens het sporten. De Bang en Olufsen Earset is uitermate geschikt voor sporters door zijn makkelijk in te stellen oorhaakjes. De Beoplay H5 wireless koptelefoon staat bekend om zijn kristalheldere geluid en met de Bang en Olufsen E4 koptelefoon profiteer je van bijzonder goed functionerende reductie van achtergrondgeluid.

Welke refurbished Bang en Olufsen koptelefoon is een goed over-ear model?

Zowel de on-ear koptelefoons als de over-ear headphones van Bang en Olufsen staan bekend om hun grote draagcomfort. Dit maakt ongestoord genieten van je favoriete muziek pas echt mogelijk. De Bang en Olufsen H9i of de B&O H4 zijn zeer goede over-ear koptelefoons. Beide koptelefoons werken draadloos via bluetooth. De Bang en Olufsen Beoplay H9i filtert vrijwel alle achtergrondgeluiden effectief weg en is een goed model als je echt wilt genieten van diepe en volle lage tonen.