Refurbished Libratone kopen | 3 jaar garantie | reBuy (11)

Verschijningsjaar
arrow-down
Koptelefoon
arrow-down
Ruisonderdrukking
arrow-down
Draagstijl
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Libratone koptelefoon kopen

Een refurbished Libratone koptelefoon via reBuy

Libratone is een vooruitstrevende Deense fabrikant van speakers en koptelefoons. Het bedrijf werd in 2009 opgericht. Libratone concentreert zich op het ontwerpen en fabriceren van draadloze apparatuur van de hoogste kwaliteit, gekoppeld aan smetteloos design. Voor zijn creaties heeft Libratone een aantal belangrijke onderscheidingen gewonnen op het gebied van industrieel ontwerpen, zoals de Good Design Award en de Red Dot Design Award. Je kunt via reBuy een refurbished Libratone koptelefoon kopen en profiteren van een aantal aantrekkelijke voordelen.

Een refurbished Libratone koptelefoon kopen geeft zekerheid en voordeel

Als je van plan bent om op de tweedehands markt een gebruikte refurbished Libratone koptelefoon te kopen, kun je voor onaangename verrassingen komen te staan. Je weet niet of je Libratone koptelefoon van binnen schoon is en of er onderdelen versleten zijn of vervanging behoeven. reBuy neemt alle twijfel weg. Bij reBuy onderwerpen we elke Libratone koptelefoon aan een streng refurbishproces. Van binnen wordt elke koptelefoon grondig schoongemaakt en alle onderdelen ondergaan een strenge controle. Voldoen ze niet meer, dan zullen onze technische mensen ze vervangen. Het resultaat van ons refurbishproces is een 100% functionele koptelefoon die we tegen een sterk gereduceerde prijs aanbieden, compleet met drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Libratone koptelefoon met gebruikssporen

Aan de buitenkant kan je refurbished Libratone koptelefoon gebruikssporen vertonen. Deze sporen kunnen zichtbaar zijn en in sommige gevallen ook voelbaar. Ze zullen echter nooit een ongestoorde werking van je Libratone koptelefoon in de weg staan. Je kunt bij reBuy extra prijsvoordeel behalen als je bereid bent om meerdere gebruikssporen te accepteren. Je voordeel kan oplopen tot wel 50% van de nieuwwaarde. Elke Libratone koptelefoon in het assortiment van reBuy vind je terug in een van de volgende vier gebruikscategorieën:

  • als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen;
  • zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar;
  • sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen.

Welke refurbished Libratone koptelefoon is geschikt voor sporters?

Een koptelefoon is geschikt voor sporters als hij bestand is tegen zweet, regen en stof en op een comfortabele manier op zijn plaats blijft zitten. De Libratone Track+ in-ear koptelefoon is speciaal voor sporters ontwikkeld. Tijdens het sporten zul je geen last ondervinden van de comfortabel zittende nekband. Deze koptelefoon is waterbestendig en met zijn kwalitatief hoogwaardige microfoon kun je ook telefoongesprekken voeren zonder problemen met verstaanbaarheid.

Kan ik noise cancellation van mijn refurbished Libratone koptelefoon zelf instellen?

Veel moderne koptelefoons zijn voorzien van noise cancellation. Slimme sensoren analyseren het achtergrondgeluid en produceren een tegengeluid, wat achtergrondgeluiden effectief wegfiltert. Vaak is het handig, bijvoorbeeld in het verkeer, om toch iets van het achtergrondgeluid te blijven horen. De Q Adapt on-ear koptelefoon van Libratone maakt gebruik van CityMix noise cancellation in vier verschillende settings. In de laagste setting kun je gesprekken met omstanders voeren en verstaan. In de hoogste setting hoor je uitsluitend je muziek. In het verkeer kun je jouw Libratone koptelefoon het beste op level 2 of 3 zetten, zodat je achteropkomend verkeer of tegenliggers goed kunt horen.