Refurbished harman/kardon kopen | 3 jaar garantie | reBuy (5)

Verschijningsjaar
arrow-down
Koptelefoon
arrow-down
Ruisonderdrukking
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Verbinding
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Harman kardon koptelefoon kopen

Een refurbished Harman Kardon koptelefoon van reBuy

Het Amerikaanse merk Harman Kardon werd in 1953 opgericht door Sidney Harman en Bernard Kardon. Tegenwoordig is het bedrijf een zelfstandig onderdeel van het wereldwijde Samsung-concern. Harman Kardon stond al snel bekend om zijn superieure geluidskwaliteit. Hierdoor werd het een geliefd merk bij consumenten die geen enkele concessie op geluidskwaliteit wilden accepteren. Ook koptelefoons van Harman Kardon zijn zo ontworpen dat ze je maximaal luistergenot verschaffen. Je kunt bij reBuy een refurbished Harman Kardon koptelefoon kopen met veel voordeel.

Een refurbished Harman Kardon koptelefoon kopen geeft je veel voordeel

Wie een prijsvoordeel zoekt, kan een gebruikte Harman Kardon koptelefoon kopen in het tweedehandscircuit. Het is dan wel de vraag of je koptelefoon van binnen niet vervuild is en of alle onderdelen nog even goed werken als bij een nieuw exemplaar. reBuy zorgt voor een uitgebreid refurbishproces. Elke Harman Kardon koptelefoon die wij willen verkopen, ondergaat eerst een uitgebreide controle. Het binnenwerk wordt gereinigd en alle minder goed functionerende onderdelen gaan we vervangen. Pas als een Harman Kardon koptelefoon weer 100% functioneel is bieden we hem als refurbished exemplaar in de verkoop aan. Op onze kwaliteit en werkwijze krijg je drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Harman Kardon koptelefoon met gebruikssporen

Een refurbished Harman Kardon koptelefoon kan uiterlijke gebruikssporen vertonen, waardoor hij er niet als nieuw uitziet. reBuy geeft je de garantie dat gebruikssporen nooit de werking van je koptelefoon negatief beïnvloeden. Accepteer je meer gebruikssporen, dan gunt reBuy je een groter prijsvoordeel. Je prijsvoordeel kan zelfs oplopen tot 50% van de nieuwprijs. Elke Harman Kardon koptelefoon geven we een plek in een van deze gebruikscategorieën. Kijk op onze site naar de prijsverschillen en beslis welke koptelefoon je wilt.

  • Als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen;
  • zeer goed: lichte gebruikssporen die niet voelbaar zijn;
  • goed: zichtbare gebruikssporen, die voelbaar kunnen zijn;
  • sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die ook voelbaar zijn.

Welke refurbished Harman Kardon koptelefoon is een goed in-ear model?

Wie graag muziek luistert tijdens het sporten, kiest vaak voor een in-ear model koptelefoon. Het is dan wel zaak dat je in-ear koptelefoon weerbestendig is en niet tijdens het sporten uit je gehoorgang schiet. De Harman Kardon Soho II NC in-ear koptelefoon is dan een goede keuze. Deze koptelefoon heeft een goed werkend noise-cancelling systeem en geeft een zeer goede geluidskwaliteit, zowel in de lage tonen, middentonen als hoge tonen. Vergeleken met andere in-ear koptelefoons valt vooral het zeer natuurgetrouwe en volle basgeluid op.

Welke refurbished Harman Kardon koptelefoon geeft de beste prestaties?

Harman Kardon is een geliefd merk voor echte audiofielen. Wie echt wil genieten van optimale geluidskwaliteit, kan het beste een on-ear koptelefoon van Harman Kardon kiezen. Zo geeft de Harman Kardon CL Precision On-Ear koptelefoon een bijzonder mooi basgeluid. De oorkussens zijn zeer comfortabel en de geluidskwaliteit is ook bij lage volumes kristalhelder. Deze koptelefoon is ook voorzien van een microfoon en speciaal ontworpen om te gebruiken bij Apple-producten. Wie een compacte Harman Kardon koptelefoon zoekt die gemakkelijk onderweg te gebruiken is, zou bij reBuy kunnen zoeken naar de Soho-I-lijn of de Soho-A-lijn.