Refurbished Nikon kopen | 3 jaar garantie | reBuy (96)

Producttype
arrow-down
Schermgrootte
arrow-down
Verschijningsjaar
arrow-down
Kleur
arrow-down
Touchscreen
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished Nikon digitale camera kopen

Een refurbished Nikon digitale camera kopen bij reBuy

Nikon is een Japanse multinational opgericht in 1917. Nikon staat al jaren zeer goed bekend om de kwaliteit van de camera's en optische instrumenten. Zo maakt Nikon binoculairs, microscopen, losse cameralenzen en vizieren voor geweren. Analoge camera's van Nikon behoren van oudsher tot de meest verkochte ter wereld. Ook in het digitale tijdperk brengt Nikon uitstekende digitale camera's op de markt. Bij reBuy kun je jouw refurbished Nikon digitale camerakopen met een uitgebreide garantie en een zeer scherpe prijs.

Voordelen van een refurbished Nikon digitale camera

Je kunt besparen op de nieuwprijs door een tweedehands Nikon digitale camera te kopen. In dat geval loop je wel risico's. Je weet niet of je camera van binnen schoon is en of alle belangrijke onderdelen nog wel optimaal functioneren. Door via reBuy een refurbished Nikon digitale camera te kopen, loop je dat risico niet. reBuy onderwerpt elke gebruikte digitale camera aan een uiterst strenge controle. Het binnenwerk krijgt op onze technische afdeling een intensieve reinigingsbeurt en vervolgens controleren we alle onderdelen op hun werking. Minder goed functionerende onderdelen vervangen we, zodat de camera weer 100% functioneel is. Op dit resultaat krijg je van ons drie jaar garantie.

Extra prijsvoordeel bij een refurbished Nikon digitale camera met gebruikssporen

Het is goed mogelijk dat je refurbished Nikon digitale camera aan de buitenkant gebruikssporen vertoont. Soms kun je ze zelfs met je vingernagel voelen. Je mag erop vertrouwen dat deze gebruikssporen geen enkele negatieve invloed hebben op de werking van je camera. Elke digitale camera van Nikon geven we een plek in een van de volgende gebruikscategorieën:

  • Als nieuw: je ziet geen of slechts minimale en niet-voelbare gebruikssporen
  • Zeer goed: je ziet minimale gebruikssporen die niet voelbaar zijn
  • Goed: je ziet een klein aantal gebruikssporen en ze zijn vaak ook voelbaar
  • Sterk gebruikt: de gebruikssporen zijn duidelijk en ook te voelen

Als je meer gebruikssporen kunt accepteren, kan je prijsvoordeel oplopen tot 50% van de nieuwwaarde.

Welke refurbished Nikon digitale camera is een goede compact camera?

De Nikon Coolpix-serie biedt je veel mogelijkheden als je op zoek bent naar een compacte camera die je makkelijk overal mee kunt nemen. Zowel de Nikon Coolpix S3700 als de Coolpix A300 zijn met hun gewicht van 120 gram en hun 20,1 megapixel camera's een goede optie. Bovendien zijn ze in staat om videobeelden te schieten in 720 p-kwaliteit. Wie meer van zijn compacte camera vraagt, zou de Nikon Coolpix B500 kunnen kiezen. Deze camera schiet full-HD videobeelden en is voorzien van 40 x optische zoom.

Welke refurbished Nikon digitale camera is een goede DLSR-camera?

Veel gebruikers geven de voorkeur aan een spiegelreflexcamera of DLDR-camera. Een uitstekend instapmodel is bijvoorbeeld de Nikon D3400. Deze DLSR-camera heeft een resolutie van 24,2 megapixels, een helder 3 inch-scherm en schiet videobeelden in 1080p full-HD kwaliteit. Veeleisende fotografen kiezen voor de Nikon D850. Deze camera schiet videobeelden in 4 K Ultra-HD-kwaliteit en heeft een resolutie van 45,4 megapixels. Voor actievideo's is hij zeer geschikt. Je schiet haarscherpe beelden in 7 frames per seconde.