Refurbished Acer kopen | 3 jaar garantie | reBuy (28)

Besturingsysteem
arrow-down
Simkaartslots
arrow-down
Kleur
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Een refurbished Acer telefoon kopen bij reBuy

Een refurbished Acer telefoon kopen bij reBuy

Acer is een Taiwanese elektronicagigant en werd opgericht in 1976. Tegenwoordig geldt Acer als een van de grootste leveranciers van pc's en laptops ter wereld. Daarnaast heeft het bedrijf ook geïnvesteerd in innovatieve producten zoals virtual reality devices. In de markt voor pc's en laptops presenteert het zich met de merken Acer en Packard Bell vooral in het middensegment. Acer smartphones staan bekend als betrouwbaar, aantrekkelijk en goed presterend. Wie op zoek is naar een nieuwe Acer smartphone kan bij reBuy tegen aantrekkelijke condities een refurbished Acer telefoon kopen.

Een refurbished Acer telefoon is voordelig

Als je een Acer telefoon tweedehands koopt, vertrouw je erop dat hij nog steeds naar behoren functioneert. Het komt echter regelmatig voor dat onderdelen na verloop van tijd verslijten en de prestaties minder zijn dan je mag verwachten. Deze risico's loop je niet bij reBuy. Alle Acer smartphones die wij ontvangen, onderwerpen we eerst aan een uiterst strenge controle. Onze technische dienst maakt het binnenwerk geheel schoon en controleert vervolgens of alle onderdelen nog volgens specificaties werken. Is dit niet het geval, dan vervangen we deze onderdelen, totdat we een smartphone hebben die weer 100% functioneel is. Dan maken we ook de buitenkant brandschoon en bieden we het toestel als refurbished smartphone aan. Op onze werkwijze geven wij je drie jaar garantie.

Nog meer prijsvoordeel bij een refurbished Acer telefoon met gebruikssporen

Naast de drie jaar reBuy-garantie heb je ook een niet-goed-geld-teruggarantie van 21 dagen. Je kunt bij reBuy prijsvoordelen behalen tot wel 50% van de nieuwwaarde als je bereid bent een aantal gebruikssporen te accepteren. Die gebruikssporen zullen echter nooit de functionaliteit van je toestel negatief beïnvloeden. ReBuy heeft vier categorieën gedefinieerd en elke Acer smartphone wordt in een van de volgende vier geplaatst:

  • Als nieuw: geen of minimaal zichtbare gebruikssporen
  • Zeer goed: lichte gebruikssporen, niet voelbaar
  • Goed: zichtbare gebruikssporen die voelbaar zijn
  • Sterk gebruikt: meerdere duidelijke gebruikssporen die voelbaar zijn Hoe meer gebruikssporen, hoe groter je prijsvoordeel.

Welke refurbished Acer telefoon is dual-sim?

Veel gebruikers geven de voorkeur aan een smartphone met dual-sim. Het biedt je de mogelijkheid om op één toestel zowel zakelijke als privételefoontjes te beantwoorden. Ook kun je in het buitenland een goedkope prepaid simkaart installeren en zo besparen op je roamingkosten. Zowel de Acer Liquid Jade als de Liquid Jade S is hiervoor geschikt. Ook zou je kunnen kiezen voor de Acer Liquid S, de Liquid Z3, Z5 of Z200.

Welke refurbished Acer telefoon werkt op het 4G-netwerk?

Het 4G-netwerk is sneller en kan meer data in korte tijd verwerken dan het alom bekende 3G-netwerk. Meer en meer zal 4G de toekomst worden. Zoek je een refurbished Acer telefoon die geschikt is voor 4G, dan zou je de Acer Liquid Z6 Plus kunnen overwegen. Andere modellen die werken op 4G zijn bijvoorbeeld de Liquid Jade 2 en Jade Z, de Liquid M330 en Z330, de Liquid Z530 en Z530s, of de Acer Liquid Z630 en Z630s. Ook de Acer Liquid X1 werkt met het 4G-netwerk.