Refurbished HTC kopen | 3 jaar garantie | reBuy (148)

Besturingsysteem
arrow-down
Simkaartslots
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Kleur
arrow-down
Conditie
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished HTC telefoon kopen

Refurbished HTC smartphone

Ben je op zoek naar een andere smartphone, maar wil je niet meer geld uitgeven dan nodig is? Dan is een refurbished HTC telefoon de perfecte oplossing. Een tweedehands HTC telefoon kopen bij reBuy betekent dat je over een volledig werkend apparaat beschikt dat zorgvuldig is gecontroleerd en schoongemaakt. Bij reBuy kun je terecht voor een ruime collectie aan refurbished HTC telefoons van verschillende generaties. Alle apparaten kun je binnen 21 dagen kosteloos retourneren en worden geleverd met maar liefst 3 jaar garantie. Profiteer van de service van reBuy:

  • 3 Jaar garantie
  • Altijd de mogelijkheid om binnen 21 dagen te retourneren
  • Draag bij aan een beter milieu door hergebruik

Refurbished HTC telefoon kopen met veel voordeel

Een refurbished HTC telefoon kopen bij reBuy betekent dat je zelf bepaalt van hoeveel voordeel je profiteert. Alle modellen zijn namelijk gecategoriseerd in productklassen die verschillen wat betreft het aantal gebruikssporen. Apparaten in de categorie 'als nieuw' hebben geen zichtbare gebruikssporen. Je haalt dus een HTC smartphone in huis die in perfecte staat verkeert. Je geniet van het meeste voordeel als je kiest voor een apparaat uit de categorie 'sterk gebruikt'. Er zijn zichtbare gebruikssporen, maar het apparaat is 100% werkend. Hieronder de productklassen op een rijtje:

  • Als nieuw: niet of nauwelijks zichtbare gebruikerssporen.
  • Zeer goed: enkele zichtbare gebruikerssporen.
  • Goed: lichte gebruikssporen die ook voelbaar zijn.
  • Sterk gebruikt: duidelijk zichtbare en voelbare gebruikssporen.

Duurzaam consumeren met een refurbished HTC telefoon

Iedereen is zich er tegenwoordig bewust van dat het milieu zoveel mogelijk gespaard moet worden. Door producten te repareren en materialen te hergebruiken wordt het milieu minder belast. Door te kiezen voor een refurbished HTC telefoon draag je bij aan een beter milieu. Zo hoeven er minder nieuwe telefoons geproduceerd te worden en wordt er zo min mogelijk energie verspild. Je kunt bij reBuy ook terecht om je gebruikte HTC telefoon te verkopen. Op deze manier ben je niet alleen milieuvriendelijk bezig, maar krijg je ook nog geld terug voor je oude telefoon.

Is een HTC telefoon tweedehands geschikt om foto's te maken?

Een van de punten waarop smartphone-fabrikanten met elkaar concurreren is de ingebouwde camera. In de loop der jaren is de camera een belangrijk onderdeel geworden van HTC telefoons. Hoe recenter je refurbished HTC telefoon is, hoe beter de cameralens en hoe geavanceerder de mogelijkheden. Met een HTC One Mini maak je bijvoorbeeld foto's van 13 megapixels en met een HTC One M9 is dit zelfs 20 megapixels. Daarmee kun je op vakantie je fototoestel met een gerust hart thuislaten.

Is een HTC telefoon tweedehands geschikt voor alle Android apps?

Een groot deel van de HTC smartphones werkt op het besturingssysteem Android. Dat betekent dat je alle Android-apps kunt installeren via de Google Play Store. Het is mogelijk dat je een aantal applicaties niet kunt installeren op een oudere refurbished HTC telefoon. Daarnaast zijn er een aantal modellen, zoals de HTC Windows Phone, die werken op het besturingssysteem Windows. In dat geval kun je apps downloaden via de Microsoft App Store.