Refurbished Google Nexus kopen | 3 jaar garantie | reBuy (12)

Conditie
arrow-down
Kleur
arrow-down
Opslagcapaciteit
arrow-down
Prijs
arrow-down
check
check
arrow-down

Refurbished LG Google Nexus kopen

Refurbished LG Google Nexus kopen

Voordat Google zelf Pixel telefoons op de markt kwam, werd ieder jaar onder de naam Nexus i een toestel op de markt gebracht, in samenwerking met een vooraanstaande producent, dat je de meest originele Android-ervaring kon leveren. Dus geen bloatware, geen overbodige of getweakte apps, maar alleen de rauwe Android-ervaring zoals die bedoeld was. Wil je een refurbished LG Google Nexus kopen dan beschik je dus over een telefoon die zo dicht mogelijk blijft bij de specificaties die Google voor ogen had bij de ontwikkeling van Android. Hoewel dit toestel al weer wat jaren meeloopt, is het voor de echte liefhebbers het meest geslaagde model in de Nexus-reeks. In 2013 kwam dit toestel op de markt, en geloof het of niet, hij heeft nog steeds een enorm grote fanbase en kan nog prima mee in deze tijd.

De camera van de LG Google Nexus

Ten tijde van het uitkomen van dit model werd er al vol lof gesproken over de cameraspecificaties. Een gebruikte LG Google Nexus zal je dan ook niet teleurstellen als je je foto's bekijkt. Van een 8 megapixel camera en een 1,6 megapixel selfiecamera zul je misschien niet direct onder de indruk zijn, maar de kwaliteit van je foto's en video's zal je versteld doen staan. Omdat de camera gebruik maakt van de native camera app van Google, krijg je topkwaliteit beelden die aantonen dat het aantal megapixels niet de norm zijn als het gaat om fotokwaliteit.

Heeft de gebruikte LG Google Nexus een uitbreidbaar geheugen?

Omdat een LG Google Nexus tweedehands wordt geleverd na een volledige check, krijg je een als nieuw ervaring met dit toestel. Natuurlijk zijn de specificaties ietwat gedateerd, maar daar staat tegenover dat je dit geweldige toestel voor een zeer aantrekkelijke prijs kunt aanschaffen. De LG Google Nexus is een telefoon die niet beschikt over uitbreidbare opslag, en met een capaciteit van 16 GB is dat geen probleem als je cloud opslag hebt. Met 2 GB RAM geheugen is je refurbished LG Google Nexus snel genoeg om al je dagelijkse taken vlekkeloos uit te voeren.

Beschikt de gebruikte LG Google Nexus over bloatware?

Het belangrijkste kenmerk van de Nexus toestellen is dat ze worden bestuurd door de originele Android releases, zonder toeters en bellen maar dus ook zonder de vaak hinderlijke bloatware. Een toestel voor puristen dat je helemaal kunt inrichten zoals jij dat wilt. Ga je een tweedehands LG Google Nexus kopen, dan heb je uiteraard de beschikking over bluetooth en een snelle Wifi-verbinding. Ook is de telefoon standaard uitgerust met NFC, zodat zelfs draadloos betalen met je telefoon tot de mogelijkheden behoort. Met een schermdiagonaal van net iets minder dan 5 inch, oftewel 12,5 centimeter, beschik je over een display die groot genoeg is en er tegelijkertijd voor zorgt dat je je telefoon altijd gemakkelijk in je broekzak kunt stoppen.

De specificaties van de LG Google Nexus

  • Camera: 8 en 1,6 MP
  • Resolutie: 1080 x 1920 pixels
  • Processor: 2.26 GHz quad-core Qualcomm Snapdragon 800
  • RAM-geheugen: 2 GB
  • Opslagcapaciteit: 16 GB, niet uitbreidbaar
  • Wifi connectiviteit: 802.11 a/b/g/n/ac
  • Headphone jack: ja